CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

1.11.07

Είσοδος

Φίλες και φίλοι, φορτωμένος πυρομαχικά, τσαντίλα και τόνους τραμπουκισμού, εγκαινιάζω το πεμπιάτικο σόου που μου δόθηκε από την σούπερ-σέξι Μις Καίτη Καρρά, και μέχρι να με κόψει η λογοκρισία ή να με πειράξουν οι μπάμιες της θειάς μου, θα είμαι εδώ, κάθε φορά χειρότερος από ποτέ..

Σήμερα, ξεκινούμε τα εβδομαδιαία μας τοπ-φάιβς με θέμα το πάντοτε επίκαιρο ζήτημα της μπακουριάς. Παρουσιάζουμε λοιπόν τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς & τηλεοπτικούς μπάκουρους που καμάρωσαν οι πολύτιμοι οφθαλμοί μας. Έβερ! Λέτς γκό μαδαφάκας:

5. Μπούγκερ/Νέρντς:
Στις εφηβικές αμερικάνικες ταινίες, υπάρχει πάντα κάποιος μπάκουρος και αυτό είναι νόμος! Κανείς όμως δεν είναι τόσο αντιτουριστικός όσο ο πρωταθλητής του ρεψίματος Μπούγκερ. Σιχαμερός, ελεεινός και τρισάθλιος. Γουστάρει τα τσιγαριλίκια και τον γουστάρουν οι γυναίκες-θαλάσσιοι ελέφαντες. Σχεδόν αποκρουστικός. Μεγάλη μορφή!

4. Μπίβις&Μπάτ-χεντ:
Είναι δυνατό και για ένα παρεάκι κινουμένων σχεδίων να είναι μεγάλοι μπάκουροι; Είναι!
Οι Μπίβις και Μπάτ-χεντ, ακούνε μέταλ και τα "σπάνε". Γελάνε με όλους, ακόμα και με τον εαυτό τους. Συζητούν συνέχεια για σεξ. Είναι σαρκαστικοί, μηδενιστές, καταστροφικοί. Είναι οι αιώνιοι έφηβοι (η πεμπτουσία της μπακουριάς). Σε τελική ανάλυση ήταν το πρώτο εναλλακτικό κινούμενο σχέδιο που θυμάμαι.. Πολύ μπροστά από την εποχή τους, αλλά και από την εποχή μας. Άξιοι μπάκουροι των 90s.

3. Λεμπόφσκι/Ο Μεγάλος Λεμπόφκσι:
Είμαι βέβαιος ότι πολλοί θα μείνουν έκπληκτοι από την σχετικά χαμηλή θέση του Λεμπόφσκι. Μεγάλος μπάκουρος ο "Ντούντ", δε λέω. Για την ακρίβεια, ο Λεμπόφσκι είναι ένας χυμαλαίος-κουλ τύπος, από αυτούς που δεν συναντούμε στην καθημερινότητα που ζούμε, την καθημερινότητα του "στημένου", του τρέντι και του επιτηδευμένου. Ακριβώς λοιπόν επειδή "He is too true to be true", επέλεξα να μην τον τοποθετήσω στην κορυφή της λίστας.. Σόρρυ ντούντ!



2. Αλ Μπάντι/Παντρεμένοι με παιδιά:

Ένα σκαλί παραπάνω στην κλίμακα "μπακουριάς" από οποιονδήποτε άλλο έχουμε καμαρώσει έβερ, βρίσκεται ένας αληθινός αριστοκράτης της λεχριτιάς, ένας τιτανορεμπεσκές. Ο Αλ Μπάντι, ο πωλητής παπουτσιών που ανέτρεψε την "τέλεια" αμερικάνικη οικογένεια και αγάπησε τα γυναικεία στήθη (hooters) όσο λίγοι άλλοι τηλεοπτικοί ήρωες, μας έδωσε σωστή ανατροφή και τον εκτιμούμε απεριόριστα για αυτό. Είναι μεγάλος. Πολύ μεγάλος!



1. Μπαλούρδος/Λούφα και παραλλαγή:
Με απόλυτο σεβασμό στους προηγούμενους κυρίους, την απόλυτη μπακουριά του έλληνα φαντάρου, δεν την πλησιάζει κανείς. Ο Μπαλούρδος έδειξε πως πρέπει να είμαστε όταν φοράμε τα χακί.. Ο αιώνιος φαντάρος ενσαρκώθηκε με μοναδική επιτυχία και βρήκε στο πρόσωπο του Μπαλούρδου το πρόσωπο όλων μας.. Τον ευχαριστούμε για αυτό από τα βάθη της καρδιάς μας!

Αλησμόνητη ατάκα: "παρ' τα κουλουράκια ρε μπουλούκο!"



23 comments:

Καιτη Καρρα said...

Φίλες και φίλοι,

η εκπομπή που μόλις παρακολουθήσατε ήταν ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του σταθμού μας, του Ιμπραήμ.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το κοντρόλ για τυχόν απορίες και σχόλια.

Καίτη

Sousou Delatroba said...

Κυρία Καρρά μου,

έχω να εκφράσω ένα παράπονο για τον ρεπόρτερ της εκπομπής. Όλο το βράδυ έψηνα μπακουρόπιτα για να μου εμφανιστεί ο Άη Ντουντ, μεγάλη η χάρη του, και τελικά βλέπω νικητή τον Μπαλούρδο. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το ότι δεν έβρισκε η Μαρούσκα φαρινάπ για να φουσκώσει η μπακουρόπιτα. Επίσης, δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η φίλη μου η Πασταφλώρα τσάκισε ένα κομμάτι προτού κάνουμε επίκληση στον οσιομπάκουρα. Είναι μεγάλη αδικία αυτό που συμβαίνει, ο παπαΛούτσος μου είπε να γιορτάσουμε τον Ντούντ σήμερις και όχι τον μπουλούκο.

Κύριε Ίμπο, νομίζω ότι θα πρέπει να ντρέπεστε για την ασέβεια που επιδείξατε.

Ξου ξου αντιντούντ,
Σουσού

Pastaflora said...

κύριε μουτζαχεντίν μου, συγχαρητήρια για τν ωραία σας εκπομπή. Θα σας παρακολουθώ!

Πουλ Πουλ said...

Αξιότιμη Κα Sousou Delaporta μην απογοητεύεστε.O Mr Lebowski είναι πράγματι μεγάλη περσόνα,ίσως μεγαλύτερη του Μπαλούρδου.Αλλα μην βιάζεστε να αποδοκιμάσετε τον τελευταίο.Σκύψτε πάνω από το άτομο,δείτε το καλύτερα.Στην τελική στο ενεργητικό του ανήκουν και οι φράσεις "Κάναμε επανάσταση"(με κράνος που φτανει στο σαγόνι" καθώς και "ΓΕΙΑ ΣΟΥ Σουουλαααα!!!" με το απαράμιλο ερωτικό-λυγούρικο-χαβαλεδιάρικο ύφος του.Σας προτείνω να τον μελετήσετε καλύτερα.
Υ.Γ.Προς Μuja.Φίλε μου ακόμα δεν έχω κατασταλάξει αν η πρώτη θέση έπρεπε να είναι του Αλ Μπαντυ και όχι του Μπαλούρδου.Π΄ρεπει να συζητήσουμε το θέμα διεξοδικά.

tink said...

Έχω να κάνω δήλωση και θα την κάνω ευθύς αμέσως. Κυρία Καρρά, παρακαλώ να σταματήσετε το σταυροπόδι μπροστά μου. Με ερεθίζετε και είναι αρχή ακόμα, δεν θα μας βγει σε καλό.

Αγαπητέ δημοσιογραφίσκε Μουτζαχεντίν,

η έρευνα σας με άφησε συγκλονισμένη, κλονισμένη και με σύγκρυο. Εύγε. Σας θαυμάζω, σας βγάζω το καπέλο, σας δίνω και χαι φαιβ.

εντ δις ιζ ονλι δε μπιγκίνινγκ.

mujahedin said...

Φίλες και φίλοι, γεια σας και από μένα.

Αγαπητή Καίτη Καρρά, τα μπούτια σας είναι ζουμερά-ζουμερά. Μου ρχεται να τα δαγκώσω!

Μανδάμ Δελατρόμπα, η ήττα του Ντουντ δεν ήταν αναμενόμενη. Το γνωρίζω. Κάποιοι μάλιστα μίλησαν και για σκοτεινή συνωμοσία των "Ελ" πίσω από τον θρίαμβο του Μπαλούρδου. Αισχρά ψεύδη!
Εσείς πάντως θα ήταν σκόπιμο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Φάτε την πίτα και απολαύστε την πλούσια ζύμη της. Ακούστε λίγη καλή μουσική και ξεκουραστείτε. Όλα θα πάνε καλά.

Καλή μου φίλη Πασταφλόρα, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.. Περάστε ξανά στο μέλλον.

Πουλ-πουλ, φίλε και συνοδοιπόρε, ο Αλ Μπάντυ είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος μπάκουρος όλων των εποχών-από τηλεοπτικής απόψεως-.
Θεωρώ όμως ότι από ρεαλιστικής απόψεως, ο Μπαλούρδος άξιζε τον τίτλο. Είναι μια φιγούρα που υπάρχει. Δεν είναι το αποκύημα της φαντασίας ενός σεναριογράφου. Δεν είναι προϊόν μάρκετινγκ. Είναι απτός. Αληθινός. Υπερμπάκουρος.

Τινκι μου, Άι αμ γκίβινγκ γιου φάιβ ας γουελ! Παρόλα αυτά, φοβάμαι ότι θα μαλώσουμε για τα μπούτια της Μις Καρρά.. Μήπως να διαλέξουμε από ένα έκαστος; (Διαλέγω το αριστερό, λόγω πολιτικών πεποιθήσεων)

Καιτη Καρρα said...

...ΡΕ ΗΛΛΙΘΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΩΝΝΝΕΙΣ kaiti kappa ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Τί λέγαμε, φίλοι μου, μπορείτε να αφήνετε τα μηνύματά σας στο κοντρόλ. Να ευχαριστήσω την Τίνκερμπελ και τον Ιμπραήμ για τα ευγενικά τους σχόλια. Επιτέλους, κάποιος εδώ μέσα παρατήρησε το ταλέντο μου. Να ευχαριστήσω τον διευθυντή φωτογραφίας του σταθμού μας για τα καλά πλάνα που μου κάνει.

Ναίαιαι, σας ακούω. Από που μας καλείτε παρακαλώ;

Ινδιάννα said...

Ρε συνάδελφε, τι κόνσεπτ είναι αυτό; Καλά λίγο χόλλυγουντ δεν έχεις παρακολουθήσει; Κανονικά σε ένα τοπ 5 πρέπει να μπαίνει ένας λευκός, ένας μαύρος, ένας κίτρινος, ένας γκέυ και ένας με μέσον. Πώς αλλιώς θα το πεις αντιπροσωπευτικό της κενωνίας που ζούμε ; Α, Μουτζαχεντίν, θα φάμε μούτζες και δεν είναι καλό αυτό για νέο σταθμό! ΥΓ. Και ο ΘΕΟΣ Λεμπόφσκι στο 3; Τς τς τς...

Anonymous said...

Ναι γειά σας, από Κουκουβάουνες τηλεφωνώ, Χρήστο με λένε.
Θέλω να ζητήσω αλλαγή του Μπαλούρδου με τον Αλ Μπάντυ. Με το πρότυπο του Αλ Μπάντυ μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Τον Μπαλούρδο αν δεν είχα δει τη Λούφα ούτε που θα τον ήξερα. Μπορείτε να το αλλάξετε;
Ευχαριστώ.

mujahedin said...

Αγαπητέ μου Σαμμανε, αλλά και εσύ ανώνυμε από τις Κουκουβάουνες, παρότι σέβομαι τις απόψεις σας δεν μπορώ παρά να σας υπενθυμίσω το παλιό καλό γνωμικό του Κλίντ Ίστγουντ σχετικά με τις απόψεις...

Α! Και μη ξεχάσω: Μπαλούρδος Ρούλζ!

Ινδιάννα said...

Νόμιζα ότι αυτό το ρητό έχει ξεπεραστεί μιας και πλέον οι απόψεις είναι σαν τα μπλογκς: κανείς δεν έχει μόνο ένα. :Ρ

Πουλ Πουλ said...

:σαμμανος
Έχεις δίκιο φίλε.Τα blog είναι σαν την ελληνικη αριστερά.Προτείνω να ανοίξουμε όλοι απο ένα(επιπλέον εννοείται)που θα γράφουμε αντι τοπ-φαιβ κάθε φορά που θα γράφει ο μούτζα για να του τη σπάσουμε.
:καίτη καρρά.Ωραία μπούτια πραγματι

Johnny-Faux said...

Ναι, γεια σας, συγχαρητιρια για την εκπομπή σας και θα ήθελα να πώ ότι συμφωνώ απόλυτα με το Νο 1 της λίστας σας. Μαλιστα σκεφτείτε ότι στην άτυπη συνέχεια της λούφας (το Bios και πολιτεία) ο μπαλούρδος εξελίσεται σε ταρίφας (μάλλον πούλησε τα ζώα) και εκλεγμένος πρόεδροσ των ταξιτζήδων (τον παίζει και ο Κοντογιαννίδης!)

Sousou Delatroba said...

Έχω να επισημάνω κάτι έχοντας φάει τη μισή μπακουρόπιτα και βιώνοντας έκτοτε μια αποκάλυψη: Η παρήχηση του διφθόγγου ΜΠ του ΜΠάκουρος βρίσκεται και σε όλους τους νικητές του σημερινού τοπ φάηβ (ΜΠούγκερ, ΜΠήβις, ΜΠάτχεντ, ΛεΜΠόφσκι, ΜΠάντι, ΜΠαλούρδος). Ο ΤηλεΜΠούφος λέτε να είναι ΜΠάκουρ κύριε Ίμπο;

@Πουλ Πουλ: Ίσως να έχετε και δίκιο για τον Μπαλούρδο! Η μόνη μου ένστασις είναι το κουλέρ λοκάλ που αποπνέει σε σχέση με τον Λεμπόφσκι που όπως και να το κάνουμε είναι ιντερνάσιοναλ.

αμμος said...

Αν και είχα εκφράσει πολλές επιφυλάξεις σε κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους αγαπητούς Σουσού και Σαμμάνο σχετικά με το ποιον των υπόλοιπων συμμετεχόντων (αναρωτιόμουν αν θα είναι του επιπέδου μου, θα κατανοούν έστω και λίγο τα βαθυστόχαστα κείμενα που θα αναρτώ εδώ κτλ.) τολμώ να πω ότι ο συνάδελφος μουτζαχεντίν με εξέπληξε ευχάριστα. Το ποστ του χαρακτηρίζεται από ποικιλία τεχνών (κόμικς και κινηματογράφος), ειδών (συμβατικός και εναλλακτικός αμερικάνικος κινηματογράφος, ελληνικός κινηματογράφος) αλλά και ύφος που χωρίς να είναι σοβαροφανές, δεν πέφτει ποτέ και στην παγίδα της χυδαιότητας, που τόσο αγαπούν οι αμαθείς τηλεθεατές. Εν κατακλείδι, θα ήθελα να παραθέσω ένα εξάστιχο του εθνικού μας ποιητή Γιώργου Σεφέρη, που συνοψίζουν με τον καταλληλότερο τρόπο την προβληματική που παρέθεσα:
Τα μονοκοτυλήδονα
και τα δικοτυλήδονα
ανθίζανε στον κάμπο
σου το ’χαν πει στον κλήδονα
και σμίξαμε φιλήδονα
τα χείλια μας, Μαλάμω!

Εύγε αγαπητέ Μουτζαχεντίν, για το ήθος και την ποιότητα που αναδείαξτε ήδη από την ρπώτη σας ανάρτηση!

mujahedin said...

Αγαπητέ Σαμμάνο, δεν υπάρχει ρητό του τιτανομεγιστοτεράστιου Κλιντ που να έχει ξεπεραστεί.Είναι σαν να λέμε ότι έχουμε ξεπεράσει την Σάρον Στόουν επειδή μεγάλωσε. Μερικά πράγματα μένουν για πάντα στην ιστορία. Οι ατάκες του Κλίντ, ο κώλος της Σάρον, το γκολ του Βαϊτση στο 0-1 του Μονακό, τα ζιβάγκο του Παπανδρέου κ.α.

Πουλ-πουλ είσαι τόσο γνωστό τρωκτικό όσο και γνωστός τεμπέλης. Την ημέρα που εσύ θα ανοίξεις μπλόγκ, εγώ θα πάω για ψώνια..

Mr Johnny-Faux, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ήμουν βέβαιος ότι θα εμφανίζονταν και άλλα λαμπρά πνεύματα που θα συμφωνούσαν μαζί μου. Είστε τσίφτης και καραμπουζουκλής!

Μανδάμ!!! Η ανακάλυψη/αποκάλυψη σας είναι εκπληκτική! Με κάνει και θλίβομαι που ονομάζομαι Μουτζαχεντίν και ουχί ΜΠουτζαχεντίν..

Φίλε άμμο, μιλάτε με τόση σοφία που με συγκινείτε. Χαίρομαι που συνεργάζομαι με τέτοιους σπάνιους ανθρώπους. Είναι τιμή μου. Πείτε μας και άλλα πόεμς!

Sousou Delatroba said...

Μεσιέ, μήπως πρέπει να ανησυχώ που με λένε ΔελατρόΜΠα, το γένος ΤροΜΠολέων; Δεν έπρεπε να χα τσακίσει τη μπακουρόπιτα τελικώς..

lee said...

Οι Πεμπτες μας δεν θα ειναι ποτε πια ιδιες! :)
Αντε να δουμε!

mujahedin said...

Αγαπητή Μανδάμ, και εμένα υπό την ίδια έννοια με λένε ιΜΠραϊμ! Μην ανησυχείτε για τίποτα.. Η κατάστασις σας δεν εμπνέει ανησυχία!

Lee μου, καλώς ήρθες! Με χαρά να σε ανταμώνουμε, τις πέμπτες μα και τις λοιπές μέρες.

Πουλ Πουλ said...

Μουτζα θα ανοιξω μπλογκ τις τελευταιες μερες του μηνα που θα 'σαι αφραγκος να δω τι θα κανεις.
Μου άρεσε η παρατήρηση για το ΜΠ.Απο δω και περα θα με αποκαλεις Μπουλ Μπουλ.Επίσης ξαφνικα μου ήρθε η επιθυμία να γνωρίσω τον μεγάλο πολιτικό άνδρα της χώρας με τ'ονομα Τομπούλογλου(υπαρκτό πρόσωπο...)

mujahedin said...

Ο Τομπούλογλου δεν ήταν και πολύ "άντρας" πάντως.. (Ο ίδιος το είχε παραδεχτεί αυτό και μαγκιά του)

Πουλ Πουλ said...

Ελα ρε?!Δεν ηξερα τα gossip.Τι μαθαινει κανεις αν παρακολουθει τηλεμπούφο τελικά..

Stefanos said...

Επιτέλους ένα κανάλι άξιο των τηλεθεατών!! εύγε!! είμαι βαθέως συγκεκινημένος για το πόνημα ετούτο.
Τσόντες πότε παίζει;