CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

4.11.07

Με τα μπούτια της Καίτης: Στιχάκιας και Χαρίδημος Τζαναμπέτης!!!

Τηλεμπουφίτες και τηλεμπουφίτισσες,

Σας καλωσορίζουμε στον μεγάλο διαγωνισμό ταλέντων του Τηλεμπούφου! Στον πρώτο κύκλο εκπομπών ο διαγωνισμός μας θα αναδείξει το νέο ταλέντο στην ποίηση! Θέλεις και εσύ να λάβεις μέρος; Στείλε μήνυμα τώρα στο μέηλ του σταθμού με την ένδειξη ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Ενημερώσου τώρα για τους όρους συμμετοχής!
Ως αυτή τη στιγμή η συμμετοχή είναι αθρόα και ενθουσιώδης! Ουάου! Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τους δημιουργούς!!! Με σειρά χρονικής προτεραιότητας -ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝΤΙΓΟΝΝΗ; Α ΟΚ! ΠΑΛΛΙ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΥΛΛΛΙΣΤΟΥΜΕ- έστειλαν τα ποιήματά τους οι κκ Στιχάκιας, Χαρίδημος Τζαναμπέτης, Νάκος από κάτω Πατήσια, Άμμος, Εσταρινάκης και Φρανσουά Γιαμπατζολιάς.

Περνάμε λοιπόν στον πρώτο μας διαγωνιζόμενο τον Στιχάκια, την πλήρη ποιητική συλλογή του οποίου μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καλά βιβλιοπωλεία.
-Κύριε Στιχάκια, προτού απαγγείλω το ποίημά σας πείτε μας αν θέλετε λίγα λόγια για σας.
-Λίγο Ψυχάκιας και πολύ στιχάκιας. Στιχάκια και ρητά. Αυτά.
-Μπουφολλίσιους!! Παρακαλώ ησυχία, αρχίζει η απαγγελία:

"ΚΑΛΛΙΟΠΗ"
Την πιο υπέροχη οπή την έχει η Καλλιόπη
κι εγώ πολύ τη λάτρεψα κι ακόμα τη λατρεύω
όχι γιατί ανταμοίβονται της ποίησής μου οι κόποι
ούτε γιατί το χαίρεται όταν την πασπατεύω

Καλλιόπη τρύπα μαγική...τρύπα ονειρεμένη
θυμάμαι όταν τη γνώρισα -της ποίησης τη μούσα-
ήτανε ξάπλα ανάσκελα και λίγο καβλωμένη
και εγώ -βλέπεις αμάθητος- σαν μπούφος την κοιτούσα

Και μου είπε...Τι κοιτάς κουτέ; Πλησίασε σε θέλω
έλα να κάνουμε μαζί παιδιά -έτσι είπε η μούσα-
και το κανα το εφηβικό δωμάτιο μπουρδέλο
πεντ έξι εικοστετράωρα πρέπει να την πηδούσα

Αχ! Η Καλλιόπη! Μετρική...ρυθμό μου έχει χαρίσει
και σκέφτομαι καμιά φορά με το πουλί στο χέρι
στα χρόνια τα εφηβικά που είχα βαρβάτη στύση
και οι εννιά να ερχόντουσαν θα τα χα καταφέρει.

Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε ένα μεγάλο χειροκρότημα στον Στιχάκια, σε αυτό το μεγάλο ποιητικό ταλέντο! Στο μεταξύ, καλώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής να κάνουν κάποια πρώτα σχόλια το ποίημα "Καλλιόπη" ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝΤΙΓΟΝΝΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΤΡΙΝΚΕΡΜΠΕΛ; ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΚΠΟΜΠΗ; ΠΑΡΤΗΝ ΣΤΟ ΚΙΝΝΝΗΤΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ..

Με πληροφορούν από το κοντρόλ ότι στη σημερινή μας εκπομπή θα προβάλλουμε και ένα ακόμα ποίημα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΒΛΑΜΜΕΝΝΗ; ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΖΟΥΚΛΛΛΗΣ, ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ.

Τηλεμπουφίτες και τηλεμπουφίτισσες, σε παγκόσμια πρώτη σας παρουσιάζουμε το ποίημα του Χαρίδημου Τζαναμπέτη. ΣΙΩΠΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΑΓΓΕΛΛΛΛΙΑ:

"Ωδή στο σακατεμένο καρατέκα"

Μικρούλης όταν ήμουνα

μ' άρεσε το καράτε

μα όταν πήγα στη σχολή

φώναζα "μη βαράτε".

Στο ντότζο* που εγράφτηκα

με εφωνάζαν μπούφο

κι εγώ συχνά ευχόμουνα

να απαχθώ από UFO.

Ήμουν φτωχός και δυστυχής

ολόκληρος βρωμούσα

μέχρι που στη σχολή μας γράφτηκε

μια ξανθομάλλα μούσα.

Σφοδρά την ερωτεύτηκα

την πήγα στον Πετρέλη

μα όπως αποδείχτηκε

την λέγανε Βαγγέλη.

* ντότζο: ιαπωνιστί ο χόρος προπόνησης των πολεμικών τεχνών

Ένα μεγάλο χειροκρότημα και στον Χαρίδημο για την ποιητική του σύνθεση!! Πάμε δυνατά!!

Το κοινό μας θα πρέπει να παραμείνει συντονισμένο καθώς, αφού παρουσιαστούν όλα τα ποιήματα των διαγωνιζομένων, θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει τον τελικό νικητή, το πιο λαμπρό αστέρι του Τηλεμπούφου! Ως την ώρα της επίσημης ψηφοφορίας, μπορείτε να επικοινωνείτε ζωντανά με την εκπομπή! Τηλεμπουφίτες και τηλεμπουφίτισσες, αφήστε το σχόλιό σας ΤΩΡΑ! Και όσοι από εσάς είστε καλομαθημένοι από άλλα τάλεντ σόους σας ενημερώνουμε ότι για σήμερα το σόου μας ΚΛΛΗΡΩΝΝΕΙ μια τοστιέρα του αμάν τελεσόπινγκ που φτιάχνει τοστ με τη φάτσα του Μπομπ Σφουγγαράκη!!!!! Σπεύσατε!!

Μπουφολλίσιους,

Καίτη

18 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Καιτη Καρρα said...

Ούπς, έπεσε η γραμμούλα... ΑΝΤΙΓΟΝΝΗ ΠΑΛΛΙ ΧΑΖΕΥΕΙΣ...

Anonymous said...

Καταρχάς να καλωσορίσω το φιλοποιήμων κοινό μας και να πω ότι σήμερα κα Καρρά είστε μια απαστράπτουσα πυγολαμπρίδα, ε, πυγολαμπίδα ήθελα να πω αλλά είμαι τόσο συγκινημένος με όσα άκουσαν τα όμορφα μεγάλα αφτιά μου!

Περνώντας στον διαγωνιζόμενο θα σταθώ στις φλογερές του ομοιοκαταληξίες που πυροδοτούν τις αιδιολειξίες και τα συναφή και θα εγκωμιάσω την ποιητική του δεινότητα που φαίνεται να λειτουργεί με ρυθμό και αντοχή χωρίς τερτίπια και φιλολογικά βιάγκρα.

Δε θα αποκαλύψω ακόμα το βαθμό μου αλλά μπορώ να σας πω ότι μετά από όλα αυτά, τον έχω μεγάλο!

Καιτη Καρρα said...

Σαμμάνε, ευχαριστώ που με αποκαλείς πυγολαμπρίδα, είσαι τόσο ευγενικός! ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΝΝΙΚΗΤΑΑΑΑΑΑΑ..Α ΡΕ ΝΝΙΚΗΤΑ ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΝΝΕΙΣ...

Δεν έχω καταλάβει πλήρως τι εννοείς, Σαμμάνε μου, ...ΑΝΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΛΙΔΗ ΡΕ ΑΦΗΡΗΜΕΝΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΟΦΡΟΝΝΗΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ... αλλά τα λέτε τόοοσο ωραία.

Όταν μιλήσουν και τα άλλα μέλη της κριτικής μας επιτροπής, θα μας αποκαλύψετε το βαθμό σας; Έ;

Καιτη Καρρα said...

Σαμμάνε μου, με συγχωρείς για το απντέητ, και θα πρέπει να μου σχολιάσεις και το ποίημα του Χαρίδημου.

Η ΗΛΛΙΘΙΑ Η ΑΝΤΙΓΟΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ με ενημέρωσε τελευταία στιγμή ότι θα βγάλουμε στον αέρα και νέο ταλέντο για να μην μπλέκεται το κοινό όταν θα κληθεί να ψηφίσει τον νικητή.

Κληρώνουμε μια τοστιέρα, φίλοι μου, μια μοναδική προσφορά της Αμάν Τελεσόπινγκ!
Επικοινωνήστε με την εκπομπή ΤΩΡΑ!

Έχουμε στον αέρα κάποιον τηλεθεατή;

Anonymous said...

Αγαπητέ Χαρίδημε, παρότι μικροσκοπικός σαν μπρελόκ είσαι χαριτόβρυτη ύπαρξις, πανάθεμά σε! Θα έλεγα να παραμείνεις στο καράτε και να κινηθείς προς μια μαύρη ζώνη και να αφήσεις την ποίηση στην μαύρη της ακινησία, διότι οι απότομες στιχοπλοκικές κλωτσιές σου τις σπάζουν το λαιμό (και τα παΐδια μπορώ να σου πω). Με το παρουσιαστικό σου άλλωστε δε χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν ότι είσαι και ποιητής (γνωρίζουμε όλοι το ρητό «μικρός στο μάτι μεγάλος στο κρεβάτι) οπότε θα σύστηνα προτείνεις στην κα. Καρρά να πάτε για Καρράτε μετά και τις υπόλοιπες υποψήφιες καρακαλτάκες να τις πηγαίνεις στον Βέρτη όπου το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι να σου βγει μια Καίτη ή Μπέττυ.

Θα βαθμολογήσω μετά τους συναδέλφους αλλά όπως το βλέπω σχιστομάτικα τον βαθμό, τον κόβω για μικρό.

Anonymous said...

Τα συγχαρητήριά μου για την εκπομπή σας. Εμένα μου άρεσε καλύτερα ο Στιχάκιας. Το ποίημά του είχε πάθος και ερωτισμό. Καλλιόπη στο στρατό ονομάζαμε άλλο πράγμα με οπή βέβαια αλλά για να λέτε ότι είναι η μούσα της ποίησης κάτι παραπάνω θα ξέρετε. Αντρέας.

Σούλα Γουόρχολ said...

θα ήθελα να καταγγείλω την ηχηρή απουσία της Τινκερμπελ! Μα σερί, ου ε τυ???

tink said...

ωχ..

ahem...

φίλοι φίλες και μικρά παιδιά,ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση, όχι δεν είμαι έγκυα αλλά ήμανε κολλημένη στο κοντρόλ και χαλβάδιαζα την Αντιγόνη.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια και στους δύο φίλους που μας πρήξανε τα αρχ... ώπα, μας αύξησαν το επίπεδο με τις ποιητικές τους ανησυχίες ήθελα να πω, προσωπικώς εσυγκλονίσθην και απ τους δύο. Ομολογώ βέβαια οτι μια μικρή αδυναμία την έχω στον φίλο Στιχάκια αλλά θα κρατηθώ στο ύψος μου (1,68) και θα είμαι αντικειμενική.
Τον βαθμό φυσικά θα τον πω μόνο στην Καιτούλα και στα μπούτια της. Σκύψε χρυσό μου...

Καιτη Καρρα said...

Αχ Σαμμανικοκουλλίνι, μην απογοητεύεις τον Χαρίδημο. Μπορεί να είναι άχρηστος στο καράτε αλλά σπάει κόκκαλα με τη ρίμα του. Βαγγέλης-Πετρέλης. Ουάου!!! Μα δεν είναι απίθανος ο Χαρίδημος, φίλες και φίλοι;

Κι εσείς, Ανδρέα, μην ευτελίζουμε το ταλέντο του Στιχάκια. Άκου να συνδυάσετε τη μούσα με τη χέστρα. Για όνομα...ΛΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΛΙΤΕΧΝΝΝΗ. ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΛΟΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..

Σούλα, χρυσό μου, εκπομπή χωρίς Τρίνκερμπελ δεν μπορώ να κάνω, στο πα και τις προάλλες στο καμαρίνι. Αλήθεια, ξέρετε που είναι χαμένη η Πασταφλώρα;

Καιτη Καρρα said...

Τρίνκερμπελ, σου στέλνω ένα αποκλειστικό σχόλιο με τα μπούτια μου μόνο. Θέλω να μου αποκαλύψεις βαθμολογία ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΝΝΗ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΝΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΒΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΑΓΓΕΛΛΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Τί λέγαμε, α, ναι, θα ήθελα να αρχίσει σιγά σιγά η κριτική επιτροπή να δίνει βαθμούς.

Πάμε σε γραμμούλα!

Anonymous said...

Ο Σαμμάνος θα δώσει στον Στιχάκια 8 (ως εκκολαπτόμενο Κοκτώ) και στον Χαρίδημο 6 για τα μπούτια της Καίτης (που τον συμπαθεί)τα σέξυ. Ευχαριστώ.

Pastaflora said...

Ένα 7 κι από μένα στο Στιχάκια -αν και νεαρέ μου δεν εκφράζονται έτσι μπροστά σε κυρίες!
Όσο για τον κύριο Χαρίδημο θα του σύστηνα αφενός μεν να βάλει έμπλαστρα Λέοντος αφετέρου δε να ασχοληθεί με κάτι λιγότερο επικίνδυνο όπως το πέταγμα χαρταετού.

Καιτη Καρρα said...

Σαμμάνε και Πασταφλώρα, σας ευχαριστώ πολύ για τους βαθμούς.

Τρινκ, θα μας δώσεις και εσύ βαθμολογία σου για να περάσουμε στην κλήρωση της τοστιέρας στον μοναδικό τηλεθεατή που παρακολούθησε την εκπομπή; ΑΝΤΙΓΟΝΝΗ, ΒΓΑΛΤΗ ΣΕ ΑΝΝΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΝΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Στο μεταξύ οι δημιουργοί μπορούν να προσθέσουν τη γνώμη τους επί της κρίσης της επιτροπής.

tink said...

Βεβαίως να βάλω κι εγώ την βαθμολογία μου διότι ως γνωστόν νούμερα γεννηθήκαμε, νούμερα θα πεθάνουμε όλα για ένα νούμερο τα κάνουμε σ αυτή τη ζωή, μπορεί και στην επόμενη.

θα δώσω ένα 9 στον φίλτατο Στιχάκια (με πολύ αγάπη απο την Τινκ χρυσέ μου) και στον φίλτατο Χαρίδημο θα δώσω ένα πούλ... ωραιότατο 3 χωρίς ωστόσο να επιθυμώ να είναι και κρύα. Τράι χάρντερ νεξτ ταιμ.

σας αγαπώ

Anonymous said...

Το ννννι σου με έχει ξετρελλλανννει
έλλλα μου πες μου και θαρθω
αχ! Πατρινννιά τι μου χεις κάνννιει
Καίτη Καρρά πως σε ποθώ!!!!

Δε με ενδιαφέρουνε -το λέω-
νίκη, κριτές, βαθμολογία
μόνο τα μπούτια σου -οεεέο!-
να τα λατρέψω με λαγννννιεία

Καίτη Καρρά δεν είμαι αλλλιήτης
-απλά μου αρέσουν οι μπουτάρες-
στο Λλλλιύκειο ήμουν διμοιρίτης
σπουδαίο παιδί γεμάτο χάρες!

Βαθμούς δε θα τους σχολλλιάσω
το κύρος σας για να μην πλλλιήξω
στο πανντελλόνννιη έχω έναν άσσο
θες να περάσω να στον δείξω;

Καιτη Καρρα said...

Τρινκ, κι εμείς σε αγαπάμε! Φιλάκια!

ΛΛΛΛΙΝΟ, ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΜΠΙΙΙΠ ΣΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ. ΡΟΜΠΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΝΝΕΙ, ΡΕ ΡΕΜΑΛΛΙ.. ΚΟΨΤΟΥ ΤΑ ΛΛΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΝΝΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΝΝΕΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΛΗΝΝΝΙΚΑ ΜΟΥ. Τί λέγαμε, α, ναι, ένα ποίημα από τον Στιχάκια εξαιρετικά αφιερωμένο στα μπού.. μούτρα μου! Έξοχα.

Έχουμε μήπως καμιά άλλη γραμουλίτσα στον αέρα;

Sousou Delatroba said...

Αγαπητή κυρία Αικατερίνννη, με το ξέκωλο το μίνννι,

Αρχικώς δεν είχα καμία διάθεσις να σκολιάσω στην εκπομπή σας καθώς μου γίνεσθε άκρως αντιπαθής όταν υβρίζετε την Αντιγόννη.

Πάραυτα ήρθα με καλές προθέσεις και για να σας αφιερώσω ένα τραγουδάκιο δικής μου σύνθεσης και ενορχήστρωσης του Καρβέλα
που δεν θα ήθελα όμως να λάβει μέρος στο διαγωνισμό για να μη σας ανέβει η τηλεθέασις:

Τί με κοιτάζεις έτσι μπούφο, μπούφο, μπούφο, μ΄αρέσει που τσιμπάς για αυτό στη λέω ρε ούφο,
Μπούφο, μπούφο, μπούφο δε βλέπεις πως ο μούσος μου είσαι πάλι εσύ!

Σας έφυγε πόντος,
Σουσού