CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

5.11.07

Πού είναι το κράτος;

Φίλοι τηλεθεατές,

Καλημέρα σας από τους Άνω Τράχωνες και τη Σούλα Γουόρχολ. Το σημερινό μας θέμα στην εκπομπή καταγγελιών Βάλε Γράμματα Χασάπη είναι οι ιντερνετικές απάτες. Θύμα τους αυτή τη φορά η κυρία Ζανέτ Καραμαούνα και ο μικρός Στυλιανός-Τιμόθεος Καραμαούνας. Ηθικός αυτουργός, ο Κούλης Μπεγλέουρας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Το αδούλωτο Βελούχι», το οποίο βρίσκεται στα Παλούκια Σαλαμίνας.

Ως υπερλούξ κατάλυμα παρουσιαζόταν το Αδούλωτο Βελούχι στις διάφορες ιντερνετικές ταξιδιωτικές σελίδες, ισχυριζόμενο ότι τα δωμάτιά του διαθέτουν πανοραμική θέα στα εξωτικά Παλούκια, πολυτελή ιματισμό by Aslanis, ενημερωμένο μίνι μπαρ, πτυσσόμενη σάουνα, σινιέ πατάκια μπάνιου, ηχοσύστημα υψηλής ευκρίνειας με τα greatest hits του Γιώργου Νταλάρα. Η κα Καραμαούνα πιστεύοντας τις ψευδείς καταχωρήσεις προπλήρωσε την παραμονή δύο ατόμων, για να βρεθεί προ εκπλήξεως όταν αντίκρισε το δωμάτιο που θα φιλοξενούσε υιό και μητέρα. (ακολουθεί το φωτογραφικό ντοκουμέντο).



















Στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες της ο ιδιοκτήτης Μπεγλέουρας κατόπιν συνεχών οχλήσεων της απάντησε επιτιμητικά «άμα δεν σ’ αρέσει μανδάμ να πας στις Γκραν Μπρετάνιες και στις Γραν Κάσες».

Φυσικά η Ζανέτ Καραμαούνα υπέβαλλε τις ανάλογες καταγγελίες στα αρμόδια γραφεία του ΕΟΤ, πλην όμως ουδέποτε έλαβε απάντηση. Και ερχόμαστε να ρωτήσουμε ως πολίτες και ως δημοσιογράφοι Πού είναι το κράτος; Πού είναι ο κύριος Σπηλιωτόπουλος για να πατάξει τον πονηρό ξενοδόχο; Πού είναι η πάντα απούσα τουριστική αστυνομία; Πούντο πούντο το δαχτυλίδι, ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις...

Σούλα Γούρχολ από Άνω Τράχωνες αποκλειστικά για τον Τηλεμπούφο.

Πες κι εσύ τον πόνο σου στην ανοιχτή γραμμή καταγγελιών telebufos[at]hotmail[dot]com με την ένδειξη "καταγγελία".




10 comments:

Sousou Delatroba said...

Αγαπητή κυρία Σούλα,

Τη Ζανέτ τη γνωρίζω προσωπικώς και μου είχε μιλήσει περί της συγκεκριμένης υποθέσεως. Μάλιστα ο μικρός Τίμοθης έσπευσε να τρέξει στο δωμάτιο για να δει στρουμφάκια στο σταρ τσάνελ και κατέληξε να κάμει βουτιά μαζί με το δωμάτιο στα παγωμένα νερά των Παλουκίων καθώς ήτο ελαφρώς μπούλης και το δωμάτιο επροορίζετο για άτομα κάτω των εξήντα κιλών.

Το παιδί κρυολόγησε, του κόπηκε η όρεξη για γαριδάκια και τσοκολάτες, έχασε περί τα 12 κιλά σε τέσσερις μέρες και έκτοτε έχει το φόβο του πνιγμού και συνεχείς ναυτίες που δεν σταματούν δραμαμινικώς. Φανταστείτε ότι τόσο μεγάλο ήταν το μετατραυματικό του σοκ που μέχρι και ο Δρ.Φλάντζας σήκωσε τα χέρια ψηλά αναφωνώντας "Είμαι ιατρός, πολιτικός κε ο φλάντζμαν αντερκάβερ κε τόσο σοβαρά περίπτωσι δεν ξαναήρθε στο εκλογικό ιατρείο μου!".

Έπρεπε νομίζω να φέρω σε γνώση σας τα παραπάνωθεν στοιχεία,
Σουσού

mujahedin said...

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Κος κράτος αυτήν την εποχή ασχολείται με τα μετεωρολογικά αεροπλάνα τα οποία μας ραντίζουν με ιώσεις, εξ ου και δεν έχει χρόνο για να ασχοληθεί με τον τουρισμό. Σε τελική ανάλυση το multitasking ουδέποτε συμπεριλαμβάνονταν στα ταλέντα των πολιτικών αυτού του τόπου.
Οι παθόντες ας κάνουν υπομονή ή ας επιλέξουν ένα λιγότερο τουριστικό μέρος από την Κούλουρη την επόμενη φορά. Για παράδειγμα μπορούν να πάνε προς Σκαραμαγκά μεριά.

Anonymous said...

Γεια στο στόμα σου κυρία Γουόρχολ! Κι εγώ τις προάλλες πήγα σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής και ήταν άθλιο και ερειπωμένο -παρότι πληρώναμε 38 ευρά το τρίωρο και μας είχαν πει ότι έχει και δορυφορική και είχα ελπίδες ότι θα έβλεπα και Θρύλο καθώς θα επιβεβεβαίωνα τον "θρύλο" μου στην Καιτούλα (καμία σκέση με την δική σας κα. Καρρά) αλλά τελικά μόνο κάτι τσόντες έπιανε και λίγες μέρες μετά μας είδαμε και στο ίντερνετ και θέλω να καταγγείλω απ' τη μεριά μου ότι πρέπει κάτι τέτοια ξενοδοχεία ημιδιαμονής να μετονομαστούν σε γυμνηδιαμονής για να ξέρει και ο πελάτης τι θα τον βρει. Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το θεάρεστο έργο σας.

Ινδιάννα said...

Ποιος είναι αυτός ο Σαμ Μάνος που πήρε τηλέφωνο πριν; Αντιγόνη!! Για δες τα πρώτα νούμερα, από ποια περιοχή είναι; Α, Πειραιά. Πρόκειται για απλή συνωνυμία λοιπόν, εγώ μένω νότια προάστια. Παρεμπιπτόντως, Σούλα, πάντα παθιασμένο και επαναστατικό το ρεπορτάζ σου, μάχιμη δίπλα στον λαό. Μπράβο σου!

tink said...

Γειά σας κυρία Σούλα.

εγώ βασικά να σας καταγγείλω θέλω γιατί δεν δείχνετε ούτε λίγο μπούτι, έστω λίγη γάμπα ρε αδελφέ, πως περιμένετε να κάνετε τηλεθέαση; Με την Καραμαούνα; Με τις καραμαούνες δεν γίνεται τηλεθέαση αγαπητή Σούλα. Άμα βγάλουμε ένα α, κάτι μπορεί να γίνει όμως. (Δεν το βγάζω εγώ το α, θα με μαλώσει ο Σαμμάνος, έχουμε και ένα επίπεδο γκοντ ντεμν ιτ!)

αυτα.

Σούλα Γουόρχολ said...

Αγαπητό μου κοινό,
συγγνώμη που καθυστέρησα να σας απαντήσω, αλλά έτρεχα να διερευνήσω μια καταγγελία στο συνεργείο του Ιορδάνη Μπάτμαν στις Κουκουβάουνες...

Έχουμε και λέμε λοιπόν...
αγαπητή κυρία σουσού,
αποτυπώνετε με τα σωστά χρώματα το δράμα της οικογένειας Καραμαούνα και του μικρού Στυλιανού - Τιμόθεου. Να προσθέσουμε δε στα διάφορα συμπτώματα του μετατραυματικού σοκ και τις συνεχείς αποχρέμψεις.
Ίσως θα έπρεπε να αφιερώσουμε μια ακόμα εκπομπή στο θέμα με καλεσμένο το Δρ Φλάντζα. Τι λέτε κι εσείς;

Σούλα Γουόρχολ said...

Κυριε Μουτζαχεντίν,
έχουν φτάσει και στο δικό μου γραφείο στους Ανω Τραχωνες οι καταγγελίες για τους ψεκασμούς, πλην ομως εκλεκτός συνάδελφος πρόλαβε και μου πήρε το αποκλειστικό.
Ωραία η πρότασή σας για το Σκαραμαγκά, αν και πολύ καλύτερα θα μου πήγαινε κάτι σε Αλιβέρι ή Πτολεμαϊδα.

Σούλα Γουόρχολ said...

Κύριε Σαμ Μάνο μου,
έχω κρατήσει σημειώσεις για το καυτό θέμα που μόλις μου θέσατε. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να αλλάξετε ομάδα για να είστε λιγότερο αγχωμένος και για να αποδίδει και καλύτερα ο "θρύλος" σας;

Σούλα Γουόρχολ said...

Αγαπητό μου παιδί Σαμμάνε,
έχω μακρά θητεία στο επαναστατικό ρεπορτάζ καθώς μαθήτευσα στον πρώτο διδάξαντα του είδους τον αείμνηστο Βασίλη Μπουγιουκλάκη και την εκπομπή του Κάμερα-αλήθεια που τόσο ρεαλιστικά κατέγραψε τον επαναστατικό παλμό στις λαϊκές αγορές του λεκανοπεδίου.

Σούλα Γουόρχολ said...

Αγαπητή Τίνκερμπελ,
δυστυχώς το αποκλειστικό συμβόλαιό μου με τα κέντρα αδυνατίσματος Πρίνου μου απαγορεύει την έκθεση οποιουδήποτε μέρους του σώματός μου σε οποιοδήποτε μέσο.
Λέτε να αναζητήσω καμιά οικογένεια με το όνομα Κραμαούνας για υψηλότερη τηλεθέαση;