CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

7.11.07

Οι δουλειές του σπιτιού

"Κυρία Δελατρόμπα μου,

Με λένε Σοφία και εδώ και τρία χρόνια είμαι παντρεμένη με τον Τάκη. Όλα πάνε καλά στη διαπροσωπική μας σχέση αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι είναι πολύ ακατάστατος. Εγώ, μέχρι πριν από έξι μήνες ήμουν καλή και υποτακτική σύζυγος. 'Τί θες, Τάκη μου' και 'Ησύχασε Τάκη μου θα ψάξω να σου βρω πού έχεις πετάξει τη φανέλα του θρύλου' κι άλλα τέτοια.
Ο Τάκης εννοείται πως δεν έκανε δουλειές στο σπίτι.
Κάποια στιγμή που με κούρασε αυτή η κατάσταση του είπα πολύ σοβαρά 'Κοίταξε να δεις Τάκη, δεν θα τα κάνω όλα εγώ εδώ μέσα. Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσεις να με βοηθάς. Ας πούμε μπορείς να αδειάζεις πού και πού το τασάκι και να πηγαίνεις το ποτήρι με το φραπέ σου στο νεροχύτη'.
Ο Τάκης, όταν τον έφερα προ των οικειακών του υποχρεώσεων κοκκίνησε ολόκληρος. Νόμισα πως θα σκάσει. Βλαστήμησε κάτι μέσα του και για τρεις μέρες δεν μου μιλούσε. Την τέταρτη μέρα τον έκανα τσακωτό να πλένει τα τζάμια από τις μπαλκονόπορτες. Ενόσω ήταν στο μπαλκόνι μου φώναξε: Σοφάκι, πότε θα ανεβάσουμε τα καλοκαιρινά;
Στην αρχή ενθουσιάστηκα και σκέφτηκα ότι πέτυχα τον στόχο μου. Το θέμα όμως είναι, κυρία Δελατρόμπα μου, ότι πλέον δεν νιώθω καλά, πέρα από το γεγονός ότι ο Τάκης μου δεν τα καταφέρνει καλά με τις δουλειές - ας μην ξεχάσω να σας πω ότι έβγαλε ένα πλυντήριο με ροζ σεντόνια γιατί έπεσε μέσα στον κάδο και μία κόκκινη κάλτσα. Έχουν διαταραχθεί οι ρόλοι μας και πλέον αισθάνομαι άχρηστη. Αφήστε που η πεθερά μου έχει πάψει να μου μιλάει. Τί να κάνω;
Δική σας, Σοφία"

22 comments:

Sousou Delatroba said...

Αγαπητή φίλη της εκπομπής,

Βλέπω ότι διακρίνεστε από εν ανικανοποίητο. Ό,τι και να κάμει ο Τάκης σας δεν σας είναι αρεστό.

Προτού εκθέσω πλήρως τις απόψεις μου επί του ζητήματος θα ήθελα να καλέσω τα μέλη του πάνελ να κάμουν κάποια αρχικά σκόλια καθώς και όσους τηλεθεατές μας έχουν κάτι να πουν επ'αυτού.

Στο μεταξύ, να ευχαριστήσω τον κύριο Μπ.Φ. που μου ανέθεσε την εκπομπή δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ικανότητά μου να ανταπεξέλθω στον τηλεμπουφικό μου ρόλο.

Φίλοι τηλεθεατές, μπορείτε να καλείτε και για να προτείνετε τίτλους για τη νεοσύστατη εκπομπούλα μας.

Επανέλχομαι εντός ολίγου.
Μπρέηκ,
Σουσού

mujahedin said...

Αν ήμουν Τάκης, την κυρα Σοφία θα την είχα παρατήσει. Αν η γυναίκα τον άντρα δεν τον περιποιείται, τότε τον ευνουχίζει. Ο άντρας μεγαλώνει με κάποια πρότυπα. Αν νοιώσει ότι δεν ανταποκρίνεται σε αυτά, ότι φεύγει εκτός σχεδίου, τότε νοιώθει μαλάκας. Επόμενο βήμα είναι να τα φτιάξει με την κομμώτρια της γειτονίας. Μεθεπόμενο, απλά να χωρίσει την Σοφία.
Ειλικρινά μιλώντας,
Ιμπραϊμ Ουλκούτ

Anonymous said...

ναι???

καλημέρα σας!!
Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας!!
Τι δώρα δίνετε??

Anonymous said...

Σοφίααααααα!!!!
Που είσαι αγάαααπη μουυυυ???
στους πόσους βαθμούς να βάλω τα στρινγκάκια σου??????

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ κύριε Ίμπο, συμφωνώ με τις θέσεις σας.

Στο σημείο αυτό να πω στη Σοφία πως τον άνδρα πρέπει να τον έχομε κορώνα στο κεφάλι μας και να μην του επιτρέπουμε να πιάσει ξεσκονόπανα κι άλλες τέτοιες βρωμερές αηδίες, εκτός κιαν είναι ο τύπος του να ασκολείται με τα οικιακά οπότε και πάμε πάσο και απολαμβάνομε τας περιποιήσεις του.

Δεν αλλάζομε όμως τόσο ξαφνικώς πορεία πλεύσις, αγαπητή φίλη. Ή είμεθα δούλες και κυρές εξαρχής και γουστάρουμε ή δεν είμεθα και ξαναματαγουστάρουμε. Βάσει αυτών των σκέψεων δικαιολογώ και το ανικανοποίητο που σας διακρίνει. Εμ γουστάρετε βαρβατίλα εμ θέλετε να κάμει και δουλειές. Πρέπει να αποφασίσετε όμως τί σας ηρέσκει περισσότερο καθώς ως προείπε ο Ίμπος, το πιθανότερο είναι πως ο Τάκης σας θα την κάμει μετά της κομμωτρίας.

Επειδή δε σας έχω κόψει ολίγον ό,τι να ναι, μην τρέχετε από πίσω του με τις παντόφλες τώρα πια.

Θα τον ζουρλάνετε τον χριστιανό,
Σουσού

Sousou Delatroba said...

Αγαπητή κυρία Κατίνκω από τα Πατήσια,

Σήμερα κληρώνουμε μια καλτσοδέτα της Καίτης σε αυτόν που θα βρει τίτλο για την εκπομπή. Αν σας κάμει το νούμερο και θέλετε να απολαύσετε την Καίτη ξεκάλτσωτη αφήστε παρακαλώ μήνυμα με τα στοιχεία σας στο κοντρόλ και λάβετε μέρος στον ταπεινό διαγωνισμό μας.

Τηλεμπουφικά δική σας,
Σουσού

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ Τάκη,

Σταμάτα επιτόπου να βάζεις πλυντήρια. Πλένε καλύτερα στο χέρι για να μην κοπούν τα λάστιχα.

29 κατασκευαστές πλυντηρίων το συνιστούν,
Σουσού

Anonymous said...

μαντάμ σουσού γειά σας να ουμε

τι είναι αυτά τα ξεφτιλίκια που ακούω σήμερα να ουμε; πες αυτήνης της μανταμίτσας της σοφίας να ουμε να πα να πλύνει κανα πιάτο να ουμε κι αυτός ο κακομοίρης ο Τάκης να ουμε να έρθει μια βόλτα απ το χασάπικο να του δείξω πως να πιάνει το μπαλτά να ουμε...

γειά σας να ουμε

tink said...

Αγαπημένη μου,

θα συμφωνήσω με τον Ιμπραήμ. Ο κάθε άντρας μεγαλώνει με συγκεκριμένα πρότυπα τα οποία και φροντίζει να ακολουθεί στην ζωή του. Δες τον Λάκη τον Γαβαλά τον φίλο μας ας πούμε. Ακολουθεί το πρότυπο της γνωστής φτερούς του Κολωνακίου (αν δεν πενέψω ΕΓΩ το σπίτι σου αγάπη μου, ποιός θα το κάνει?) Βέβαια. Με αυτό το πρότυπο μεγάλωσε, αυτό ακολουθεί. Η κάθε παραστράτηση εκ των προτύπων, τιμωρείτε αυστηρώς με ευνουχισμό.

βγήκα εκτός θέμματος; τιμώρησε με(πλίιιιζ)

τινκ

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ χασάπακλα Μήτσο,

Αφήστε τη διεύθυνσις της μπουτίκ κρεάτων σας στο κοντρόλ και θα τη δώσουμε στον Τάκη να έρθει να αγοράσει μπον φιλέ και δυο μπούτια κοτόπουλο, προσφορά της εκπομπής.

Είμαι σίγουρη πως μας τηλεφωνήσατε για να μπείτε στην κλήρωση για την κάλτσα της Καίτης και όχι για να μάθετε χειρισμό μπαλτά στον Τάκη.

Τί λέει, να ούμε, μέσα έπεσα;
Σουσού

Sousou Delatroba said...

Αγαπημένη μου εραστρία,

Θα τιμωρηθείς εμπράκτως τε και παραδειγματικώς, όου γες γιου γουήλ, όχι μόνο επειδή μπήκες εντός θέματος αλλά και επειδή σε έκαμα πάλι τσακωτή, με την Τανίλα, την Καίτη και τον Ιμπραήμ. Πάλι καλά σε διαφορετικές μέρες. Κλλλυδωνννίζεται η σχέση μας αλλλί και τρισαλλλί, που θα 'λεγε και η πολλλύ φίλλη μας η Καιτουλλίτσα.

Φίλοι μου, συγχωρήστε μας αυτό το σύντομο ερωτικό καυγαδάκιο και την αντισυναδελφική συμπεριφορά για χάρη της τηλεθέασης.

Όσο για τον Λάκ, όταν ερωτήθη προ ολίγων ετών τί εστί ανήρ απάντησε: Αληθινός άνδρας είναι αυτός που έχει κότερο, ηλιοκαμμένη επιδερμίδα όλο τον χρόνο και ένα ζευγάρι τουλάχιστον ζαν-ζαν-ντε-κροκό.

Το τελευταίο δεν ξέρω τί είναι ούτε το χω δει ποτέ. Καταστρεφόμαστε! Χαθήκανε οι άνδρες!

Όποιος ξέρει περί τίνος πρόκειται παρακαλείται να επικοινωνήσει με την εκπομπή,
Σουσού

Σούλα Γουόρχολ said...

Υπερπολύτιμε κύριε Τάκη,
πληρώνω όσο όσο για τη μεταγραφή σας στη μεζονέτα μου στους Ανω Τραχωνες. Παρέχω ικανοποιητικές αποδοχές, ΙΚΑ-ΤΕΑΜ και 40 ημέρες διακοπές μετ' αποδοχών. Διαθέτω και πισίνα!

Anonymous said...

κάτι τέτοιοι χαλάνε την πιάτσα...

άμα τον άλλο τονε λένε τάκη -βγάλε συμπέρασμα-

Ινδιάννα said...

Φίλη Σοφία
παρότι καταλαβαίνω ότι η λέξη πλυντήριο στο νου σας έχει ταυτιστεί με το μαρτύριο πιστεύω ότι μια άλλη λέξη που μπορεί να παίξει εδώ είναι σωτήριο. Προσωπικά συμβουλεύω να αφήσετε τον Τάκη να πλένει και να πάρετε την πιστωτική του και να βγείτε για ψώνια -ευκαιρία να αγοράσετε νέα σεντόνια, αυτά εξάλλου είχαν γαριάσει. ΥΓ. Επίσης μπορείτε να τον τιμωρείτε με πολλούς τρόπους στο κρεβάτι για ό,τι κακό σας έχει κάνει: θα προσθαφαιρείτε λεπτά στο σεξ αναλόγως τη ζημιά και έτσι δε θα χρειάζεται πια να προσποιείστε πονοκεφάλους. Καλό σας βράδυ!

Tali said...

65Αγαπητη Σουσου
αιτουμαι θεση στο Πανελ.
Διαθετω βαρυτατο βιογραφικο διαζυγιων
και το ατου μου στο Κουρικουλουμ ειναι οτι
ειμαι στενη φιλενας της Ρ. Βροχοπουλου!!
Διαθετω
σκυλι πεκινουα αλλα μπρατσετα και
μια πλουσια ιματιοθηκη με ατραξιον του Γαλατη
ειμαι σκληρη και αδυσωπητη με τα θυματα και κατι δεκαμετρες αλλοδαπες που ξεμυαλιζουν τον Μπαμπη της απο κατω μου της ΣΟυλαρας...

εν αναμονη !

παρακαλω επισυναψτε μου διευθυνση αποστολης αναλυτικου κουρικουλουμ

Pastaflora said...

Εξαιρετικά συμπαθή τον βρίσκω τον κύριο Τάκη. Εάν γνωρίζει και μαγειρική προσλαμβάνεται αβάδιστα!

3 parties a day said...

Αγαπητή Σοφία,

πολύ φοβάμαι ότι ο Τάκης έπαθε μετάλλαξη. Σύντομα θα τον τσακώσεις κάτω από το τραπέζι σε τρυφερές περιπτύξεις με άτομο του ιδίου φύλου (του Τάκη· όχι του δικού σου).
Ψάξε να βρεις κανέναν άλλον, γιατί δεν σε βλέπω καλά.

Sousou Delatroba said...

Αγαπητή κυρία Σούλα, σας περικαλώ να μην ξεμυαλίζετε τον Τάκη με υποσκέσεις μισθού και ασφάλισης καθώς θα πάρει αέρα η Μαρούσκα -περισσότερο από το τρομποεπιτρεπτό-και μπορεί να σκάσει (από τη ζήλια της). Βλέπετε την έχω στη δούλεψή μου γκράτις και ανασφαλιστί.


Αγαπητέ κύριε Στιχάκια, δεν κάμει τ' όνομα τον άνδρα, μηδέ τα ράσα τον παπά, αν ήμανε καμιά κατίνα θα τά ριχνα στην πεθερά. :))

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ κύριε Σαμμάνε, θα διαφωνήσω μαζί σας σκετικά με τις προτροπές σας στη Σοφία. Η λύση με την πιστωτική μου ακούγεται ολίγον τι μπανάλ και αναποτελεσματική. Στο σημείο αυτό κρίνο σκόπιμο να σας παραπέμψω στο γνωστό άσμα: "Τί να τα κάνω τα λεφτά άμα δεν έχω εσένα πια". Όσο για τον χρονομετρητή στο σεξ, άη κούλντ αγγκρεί μόρ. Αρκεί ο Τάκης να φοράει μόνο την ποδιά του όταν κάνει δουλειές για να είναι περισσότερο σέκσυ.


Αγαπητή κυρία Τάλισκερ Σττ, περί θέσεως πάνελ καλό θα ήτο να επικοινωνήσετε μετά του κυρίου Φώτη Μπουζουκλή, προέδρου και ιδιοκτήτη του σταθμού. Είναι λίγο δύσκολος άνθρωπος βέβαια και έπρεπε να καταφύγω σε εξώδικη διαμαρτυρία για να αναλάβω την εκπομπή μου αλλά ενδέχεται να σας δώσει μια θεσούλα στο πάνελ αν του τα κάμετε τσουρέκια ακολουθώντας το παράδειγμά μου.

Sousou Delatroba said...

Αγαπητή φίλη Πασταφλώρα, δεν ξέρω αν ο Τάκης μαγειρεύει. Θα πρέπει να τον βγάλουμε σε απευθείας σύνδεση εντός ολίγου να μας πει. :)


Αγαπητή φίλη Θρήπαρτη, συμμερίζομαι τους φόβους σας και είναι έν ενδεχόμενο που η φίλη της εκπομπής οφείλει να εξετάσει σοβαρώς. Μάλιστα θα την προέτρεπα να μην αφήσει τον Τάκη της να επισκευτεί τον Μήτσο τον Χασάπακλα και να επισκευθεί η ίδια το κρεοπωλείο του για να παραλάβει τα δώρα της εκπομπής.

Tanila said...

Λοιπόν είναι προφανές ότι ο Τάκης χρειάζεται επειγόντως οφθαλμίατρο. Έχει αχρωματοψία και μπερδεύει το άσπρο με το κόκκινο.

Sousou Delatroba said...

Αγαπητή κυρία Τανίλα,

Εύστοχη η παρατήρησίς σας γιατί ο Τάκης αν και ολυμπιακός κάθεται συχνάκις, από όσο με πληροφορούν, στη λάθος κερκίδα και χουλιγκανίζει χωρίς να αντιλαμβάνεται ποιός έβαλε το γκολ. Εκεί τρώει μερικά κλωτσίδια και στανιάρει, το να κάνει όμως λάθος στην πλύση σηκώνει μακράν σοβαρότερες κυρώσεις και τραμπουκισμούς, ιδίως όταν το ροζ έχει φύγει από τη μόδα.

Κόκκινο, δεν ήταν κόκκινο, είχε το χρώμα τ' ουρανού,
Σουσού