CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

14.11.07

Αναπάντητες κλήσεις παντού

"Κυρία Σουσού μου,
με λένε Σωτήρη, είμαι 28 ετών και οδηγώ αστικό λεωφορείο.
Τους τελευταίους μήνες βγαίνω με μια κοπέλα αρκετά νεότερή μου(7 χρόνια για την ακρίβεια), την Αμαρυλλίδα. Αυτή πηγαίνει ακόμα στο Λύκειο γιατί δεν τα πολυκαταφέρνει με τα γράμματα και έχει μείνει κάποιες φορές στην ίδια τάξη. Η σχέση μας βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ακόμα, φανταστείτε πως συνολικά δεν έχουμε βγει πάνω από πέντε φορές. Η Αμαρυλλίς μου αρέσει πολύ αλλά δυστυχώς ο πατέρας της δεν την αφήνει να βγαίνουμε πιο συχνά για να έχει χρόνο να διαβάζει και να πηγαίνει στο φροντιστήριο. Εγώ τα σέβομαι αυτά και τα αποδέχομαι εφόσον βγαίνω με μια κοπέλα που είναι ακόμα μαθήτρια. Ωστόσο, έχω παρατηρήσει κάτι στην Αμαρυλλίδα που με έχει σοκάρει. Έχει μια εμμονή στο να της κάνω νυχθημερόν αναπάντητες κλήσεις για να νιώθει ότι τη σκέφτομαι και να να ανταλλάσσουμε μηνύματα στο κινητό. Το πρόβλημα είναι πως έχω πρόβλημα και με τις αναπάντητες και με τα μηνύματα καθότι τυγχάνω οδηγός λεωφορείου και πρέπει να κοιτάω και το δρόμο. Τα μηνύματά της δε είναι συνήθως τόσο ανορθόγραφα (πχ "Μου λύπης", "Ανευθίνομαι γιαφτό") που φοβάμαι μήπως ρίξω το όχημα σε κανένα χαντάκι.
Θέλω να συνεχίσω την επικοινωνία μαζί της αλλά φοβάμαι πως αν της ζητήσω να αρχίσει να κάνει χρήση Τ9 ενδέχεται να θυμώσει και να μου ζητήσει να μην την ξαναδώ. Τί να κάνω;"

8 comments:

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ Σωτήρη,

Προτού σου προτείνω την πλέον σωτήρια λύση για το θέμα που σε απασχολεί, θα ήθελα να προβώ σε μια γενίκευσις προκειμένου οι φίλοι της εκπομπής να πάρουν θέση. Προσωπικά, διακρίνω δύο κεντρικά ζητήματα:
1. Την υπερβολική χρήσις κινητού αλλά χωρίς προφορική συνομιλία.
2. Την κακή χρήσις κινητού καθώς οι κλήσεις δεν απαντώνται και τα μηνύματα δεν αναγιγνώσκονται.

Επιφυλάσσομαι να σου αποκαλύψω τη γνώμη μου επί του θέματος αφού πρώτα μιλήσει το εκλεκτό μας πάνελ και ενδεχομένως κάποιοι τηλεθεαταί.

mujahedin said...

Σωτήρη μου, είναι προφανές. Το κορίτσι δεν κάνει για σένα.. Χώρισε την και δώσε μου το τηλέφωνο της.

Anonymous said...

Αγαπητέ Σωτήρη, όπως θα σου έλεγε και η Αμαρυλλίς "τα εταιρόνημα έλκωντε". Αυτό πιστεύω ότι οδήγησε τον ένα στην αγκαλιά του άλλου, οι σημαντικές διαφορές σας και η πρόκληση που ήταν για σας να τις αντιμετωπίσετε. Μη κρύβεσαι λοιπόν πίσω από τα ορθογραφικά της λάθη και αντιμετώπισε τις απαιτήσεις του έρωτά σου προς αυτήν σαν σωστός άντρας. Τώρα αν ρίξεις και το λεωφορείο σε κανένα χαντάκι, δε χάθηκε ο κόσμος, ο ΟΑΣΑ έτσι κι αλλιώς σκοπεύει να ανανεώσει το στόλο του και θα τον οδηγήσεις ακόμη πιο γρήγορα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Pastaflora said...

φίλε σωτήρη, το CB το δοκίμασες;;;

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ κύριε Ίμπο,

Αντελήφθην πως βλέποντας τη φωτό της Αμαρυλλίδος άστραψε το χρυσό σας δόντι. Αν και κατανοώ την ανιδιοτέλεια που διέπει τις προτροπές σας προς τον Σωτήρη, διατηρώ την ίδια γνώμη με σας πως το ζεύγος δηλαδή είναι προτιμότερο να χωρίσει. Αυτή η σχέση δεν τσουλάει καθώς με μηνύματα, αναπάντητες και ασσόδυο δεν συνεβρέθη (σικ) κανείς.

Το τηλέφωνο της νεανίδος θα σας το παραχωρήσει η Αντιγόνη από το κοντρόλ,
Σουσού

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ κύριε Σάικο,

Διαφωνώ μαζί σας.
Tο θέμα της σημερινής μας εκπομπής δεν είναι εστιάζεται στην ανορθογραφία, η οποία σας ευαισθητοποίησε ως φιλόλογο και η οποία όμως ενδέχεται να μην σοκάρει κάποιον μη ειδικό. Αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει είναι η έλλειψη επικοινωνίας που μπορεί να διέπει μία σχέση στην οποία φαινομενικά υπάρχει εκδήλωση διαρκούς ενδιαφέροντος χωρίς όμως ταυτοχρόνως να υπάρχει κάποια μορφή ουσιαστικής επικοινωνίας. Αυτό στοιχειοθετείται από το γεγονός ότι η Αμαρυλλίδα και ο Σωτήρης δεν συναντώνται συχνά και από το ότι ο δεύτερος εξ αυτών δεν αρκείται/αρέσκεται στους τρόπους επικοινωνίας στους οποίους τον περιορίζει τρόπον τινά η κορασίς.

Δεδομένων των πραγματικών αυτών περιστατικών, φρονώ πως αντί να παροτρύνουμε τον Σωτήρη σε κοινωφελή πονήματα στουκαρίσματος μουμουμούων, θα ήταν προτιμότερο να προτείνουμε τη διακοπή της εν λόγω σχέσης.

Αν τον ενοχλούν τα ωρθωγραφηκά λάθοι, απλώς δεν τη γουστάρει,
Σουσού

Sousou Delatroba said...

Αγαπητή φίλη Πασταφλώρα,

Το σκόλιό σας ήταν καίριο και σωτήριο. Όπως θα έγραφε και η Αμαρυλλίς:

Όνο όνο ήτο, ;)
Σουσού

3 parties a day said...

Εγώ -ως μεγαλύτερή σου και ιο έμπειρη- θα σου πρότεινα να μη σέβεσαι κανέναν, πόσο μάλλον την Αμαρυλλίδα (Πέστε μου, την θυμάστε την ομώνυμη ελληνική ταινία με τον Κώστα Κακαβά και την πώς τη λέγανε; Φλωρέτα Ζάνα; Που έτρεχε να πέσει στο γκρεμό γιατί ήταν χαζή ενώ ο Κακαβάς έτρεχε από πίσω της ουρλιάζοντας ΑΜΑΡΥΛΛΛΙΣ! ΑΜΑΡΥΛΛΛΙΣ!)
Τέσπα. Να μην σέβεσαι κανέναν, λοιπόν αγόρι μου, ρίξτης όσο σου κάθεται, και πάμε γι άλλα μετά. Οι ευαισθησίες σε μάραναν φορτηγατζή άνθρωπο. Άντε μπράβο.