CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

22.11.07

Η κατάληλη μουσική για πήδημα..

Θέλετε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για πήδημα με την/τον αγαπημένη/ο σας; Η ακόλουθη λίστα είναι αυτό που σας χρειάζεται. Πατήστε το "πλέι" και ακολουθήστε τις οδηγίες:

*Σιστερς οφ Μέρσι -Για κίνκι διαθέσεις. Ξεθάψτε τα δερμάτινα και τα μαστίγια. Φορέστε όλα σας τα πίρσινγκ. Μαύρα ρούχα. Μαύρα εσώρουχα. Τα μαύρα σας περικάρπια με τα καρφιά. Επιπλέον, για τα κοριτσάκια προτείνεται μακιγιάζ σε νταρκάδικους τόνους (μοβ και μαύρο για την περίσταση). Επιδοθείτε σε βίαιο σεξ με άφθονο ξύλο και ευρηματικά μπινελίκια.

*Μάσιβ Ατακ -Για αισθησιακές και φευγάτες καταστάσεις. Ανάψτε κεράκια, αλειφθείτε με λάδι και εφαρμόστε κάθε γνωστή τεχνική ταντρικού σεξ. Αν έχετε πιει και κανένα τσιγάρο προηγουμένως θα απογειωθείτε πλήρως. Ανεξάρτητα από το ποιοι στα αλήθεια είστε, στο μυαλό σας θα βλέπετε τον Μπραντ Πιτ να πηδάει την Μόνικα Μπελούτσι.

*Τζέιμς Μπράουν -Για πορνό και φάνκι καταστάσεις. Για να μπείτε στο πετσί των πορνοστάρ των 70s και 80s. Υποδυθείτε την Traci Lords και τον Rocco Siffredi. Κορίτσια, βγάλτε τον δονητή από το συρτάρι του κομοδίνου και χρησιμοποιήστε τον επιτέλους φανερά και χωρίς τύψεις. Επιπλέον μην αρνηθείτε πρωκτικό και κατάποση στο τέλος, γιατί θα καταστρέψετε όλη την ατμόσφαιρα.
Για επιπλέον ποικιλία, καλέστε και παρέα.

*Μπάρι Γουάιτ -Κύριοι, αυτό είναι για εσάς. Φορέστε το καλό σας λευκό μπουρνούζι και κάντε εντύπωση στην παρτενέρ σας εμφανιζόμενος μέσα από υδρατμούς, κρατώντας το πούρο σας και έχοντας γεμίσει τον τόπο κεράκια. Εάν υπάρχει και ένα τζάκι να σιγόκαιει, ακόμα καλύτερα. Κάντε της ένα αισθησιακό μασάζ και πείτε της γλυκόλογα. Μετά, αλλάξτε της τα φώτα-πάντα όμως με το τακτ που αρμόζει σε έναν κύριο-.

*Τσάμικα/Καλαματιανά -Αν ζητάτε κάτι το παραδοσιακό, κάτι που να μυρίζει βαρβατίλα ανακατεμένη με θυμάρι, τότε αυτό είναι το σάουντρακ που σας ταιριάζει. Μπείτε σε ρόλους βουκολικούς και χαμένους στη λήθη του χρόνου. Απειλείστε την ότι θα την αρμέξετε σαν γελάδα. Ότι θα την κουτουπώσετε δίπλα από την γούρνα. Φροντίστε να έχετε φάει φέτα προηγουμένως και να μην έχετε πλύνει τα δόντια σας. Ρίχτε την στο πάτωμα και ακινητοποιήστε την με την γκλίτσα. Κάντε την να βελάξει σαν γίδα!

Υ.Γ. Δεν κατάφερα να δώσω αρίθμηση στις 5 υποψηφιότητες. Είναι όλες εξαιρετικές και προτείνονται για διαφορετικές διαθέσεις.

12 comments:

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ κύριε Μούτζα,

Το τσελιγκάτο μου ακούστηκε το πιο κίνκι από όλα. Εδώ που τα λέμε είναι και αυτό που απαιτεί την περισσότερη προετοιμασία. Άντε τώρα να στρώνεις φλοκάτες, να τρέχεις στον Χόντο να βρεις ο ντε παρφάμ με άρωμα κατσικίλας και καλλιεργείς μύστακα για καμιά βδομάδα ώσπου να δέσει το σκηνικό.

Επίσης, είμαι σίγουρη πως θα χετε ακούσει πως η εκμάθησις φλογέρας είναι ασυγκρίτως δυσκολοτέρα εξ όλων των άλλων μουσικών οργάνων καθώς απαιτούνται πλείστα έτη εξάσκησης για να καταφέρει κανείς να φυλάει ταυτοχρόνως και τα πρόβατα.

Ενόψει των προεκτεθέντων θα σας πρότεινα την πρώτη θέση στα καλαματιανά. Υπερέχουν σε βαθμό δυσκολίας,
Σουσού

Anonymous said...

Εγώ θα έβαζα πάντως dead can dance για ρομαντικές ψυχές (μυστηριακά κι έτσι) και cure για ευαίσθητες γκοθούδες. Αν η γκόμενα έβαζε james brown θα της έμενα με το ... στο χέρι (μιλάμε τον σιχαίνομαι -όταν σκέφτομαι τσόντα σκέφτομαι Γ-ΚΑΙΕΙ!-ηνσμπουργκ -ζεταιμ και τα σχετικά!) αν πάλι έβαζε τίποτα indie rave στυλ galvanize των Chemical κι έριχνε κι ένα μεταμοντέρνο τσιφτετέλι μπορεί και να περνάγαμε ολονυχτία οριζοντιομένοι! ΥΓ. Πάντως φίλε μπαίνεις σε ξένα χωράφια έτσι, τη μουσική και το σεξ απίλ του καναλιού τα έχω εγώ! :ΡΡΡΡΡΡΡΡ

mujahedin said...

Αγαπητή Μανδάμ, χαίρομαι που συμφωνούμε ως προς το "βουκολικό".
Μήπως έφτασε η ώρα να φορέσω την φουστανέλα μου;

Ντίαρ Σαμμάνο, σέβομαι την ινδιάνικη σοφία σας, μα όσον αφορά το πορνό φοβάμαι θα διαφωνήσουμε. Η σεξουαλική μας ζωή πρέπει να θυμίζει τσόντα.

Υ.Γ. Τα "τοπς" δεν έχουν χωράφια. Τα χωράφια ζουν υπό τον φόβο των ακρίδων και οι ακρίδες είναι μικρά πράσινα έντομα που κανείς δεν συμπαθεί.

Chaca-Khan said...

ΝΑι γεια σας, πρώτη φορά τηλεφωώ, έχω και λίγο τρακ, συγχαρητήρια για την εκπομπή σας, είσαστε πολύ όμορφη.

αμμος said...

Αγαπητέ Μουτζαχεντίν, αυτή τη φορά με απογοητεύσατε. Εμάς του ελληνικού ρεπερτορίου μας έχετε τελείως του πεταματού, μία επιλογή στις πέντε και αυτή τσάμικα! Αίσχος!

So_Far said...

Και όμως, ξεχάσατε μια κατηγορία: το στρατιωτικό εμβατήριο

mujahedin said...

@Chaca-Khan: Καλώς ήλθατε. Σκουπίστε τα πόδια στο χαλάκι πριν μπείτε μονάχα

@αμμος: Μην με παρεξηγάτε αγαπητέ μου! τυγχάνω παντελώς ανίδεος στα του ελληνικού ρεπερτορίου, που και να έγραφα κάτι, λαλακία θα ήταν

@So_far: Στρατιωτικό εμβατήριο,ε; Ενδιαφέρον! Κάτι τέτοιο θα πήγαινε σετάκι και με την ανάλογη μιλιταριστική ενδυμασία, ενώ θα μπορούσε να εισαγάγει και τα βασανιστήρια στα προκαταρκτικά (φάλαγγα, ξενύχιασμα, ετσέτερα). Είναι μια, ομολογουμένως,αρκετά κίνκι επιλογή!

So_Far said...

Ή το κάνεις ή δεν το κάνεις αγαπητέ.

Πουλ Πουλ said...

Για πιο sportive ζευγάρια να προτείνω sex με τηλεόραση αναμένη και μουσικό χαλί την αιθέρια μελωδία της Αθλητικής Κυριακής.
Τα ρα ρα τα τααα τα τα τα ρα ρα τα ταααα κτλ..Κλείστε το όταν εμφανιστούν οι παρουσιαστές γιατί θα σας πέσει.Ανάψτε το παλι όταν εμφανιστεί ο Χρήστος Κωστής για να ανάψει η παρτενέρ σας.Επιβάλλεται διάλειμα όταν δείξει τις φάσεις της ομάδας σας.Για καλύτερες επιδόσεις οι κυρίες μπορούν να ντυθούν στα χρώματα του μισητού αντιπάλου της ομάδας του παρτενερ τους.

tink said...

αγαπητέ Γιωτόπουλε,
σ αγαπάω σε εκτιμάω
αλλά ο Πουλ Πουλ νομίζω τα είπε καλύτερα

πάμε όοολοι μαζί

ταρατατατατα
ταρατατατατα
ταραταταταταταταααααα
έπος

Anonymous said...

Ναι σιγά μην πάιξουμε και το άσμα από το οι ουρανοί είναι δικοί μας!!!
Έχω σκάσει στα γέλια με τα όσα διαβάζω να στε καλά.
Ψηφίζω cure, gainsbourg και τον προηγούμενο του James brown.

Anonymous said...

A καλέ μου κόπηκε η γραμμή ! Από τη Φιλοθέη σας καλώ, συγχωρέστε με τον James Brown αυτοπροσώπως εννούσα κι όχι τον προηγούμενο. Τώρα Σαμμάνε πως συνδυάζονται όλα αυτά ένας θεός ξέρει. Καλά μ' εσένα δε θα βάζαμε James Brown μη μας μείνεις και με το.... στο χέρι!