CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

10.11.07

Μεγέθη πέων και συνομωσίες Εβραίων

Αγαπητοί μας τηλεθεατές/τριες σας καλωσορίζουμε σε μια ακόμη εκπομπή λόγου και τέχνης του ιστηλεοπτικού δίαυλου «Τηλεμπούφος». Το πλήθος από ηλεκτρονικές επιστολές εξοργισμένων τηλεθεατών/τριών που δεχτήκαμε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, μας εξώθησε στην απόφαση να τροποποιήσουμε τη θεματολογία της εκπομπής μας επί το ελαφρώς διασκεδαστικότερο. Dulce et utile, λοιπόν, όπως σοφά και διαχρονικά δίδαξε χιλιετηρίδες πριν ο ρήτορας Κικέρων, με σκοπό όμως πάντα την αφύπνιση των μαζών και απώτερο στόχο μια ηλεκτρονική συμετοχική δημοκρατία, όπου όλοι οι πολίτες/ισσες θα εκφράζουν με λογική και διαύγεια την άποψη τους. Δεν κομίζουμε γλαύκα εις Αθήνας βέβαια, αλλά ακολουθούμε το πρόταγμα του μεγάλου κοινωνιολόγου Jurgen Habermas, όπως κατατέθηκe στο μεγαλειώδες έργο του «Theorie des kommunikativen Handelns, vol. 1 & 2». Συγγνώμη, μου μιλούν από το κοντρόλ, ναι αγαπητή Καίτη, ναι είμαι ήδη στο θέμα, α θέλετε να είμαι ακόμη περισσότερο, έχει καλώς...
Καλωσορίζουμε λοιπόν σήμερα τον έγκριτο γλωσσεξολόγο Michael Alexander Kirkwood Halliday, ο οποίος θα διαλύσει έναν ιδιαίτερα διαδεδομένο σεξουαλικό μύθο για το μέγεθος του ανδρικού πέους, προσφέροντας ταυτόχρονα στις μάζες των ημιμαθών τηλεθεατών/τριών μας πληροφορίες για ένα θέμα που σίγουρα θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αγαπητέ μου, γνωριζόμαστε ήδη αρκετά χρόνια, θα μπορούσα να σας αποκαλώ για την οικονομία του λόγου Mike;
- Αν θυμάμαι καλά, σας συναντούσα μόνο μία φορά σε ένα συνέδριο του κλάδου μας, οπότε σε καμία περίπτωση δεν έχουμε την οικειότητα που νομίζετε.
- Χμμ, μάλιστα, αναγνωρίζετε όμως ότι το όνομα σας είναι κάπως μεγάλο σε έκταση και θα τολμούσα να πω αντιτηλεοπτικό.
- Ακούω πολλά παράπονα για το μέγεθός, και δεν αναφέρομαι μόνο στο όνομά μου, έχετε ένα κάποιο δίκιο. Μπορείτε λοιπόν να με αποκαλείτε «αξιότιμε κύριε Halliday».
- Πείτε μας λοιπόν, αξιότιμε κύριε Halliday, πώς καταλήξατε να υποστηρίξετε ότι το μέγεθος του πέους των λευκών ανδρών είναι κατά πολύ μεγαλύτερο, αντίθετα με την κοινή πίστη για το αντίθετο;

- Ήταν απλό, διάβαζα με προσοχή τα στατιστικά δεδομένα, χωρίς να θεωρώ βέβαιους τους μύθους που κυκλοφορούν. Σε όλες τις σχετικές έρευνες είναι σαφές ότι οι λευκοί άνδρες ξεπερνούν όλες τις υπόλοιπες φυλές, τόσο σε μέγεθος, όσο και σε περιφέρεια.

- Μπορείτε να μας δώσετε κάποια στοιχεία που να υποστηρίζουν τη θέση σας, αξιότιμε κύριε Halliday; Καταλαβαίνετε ότι κάποιοι/ες τηλεθεατές/τριές μας μπορεί να είναι επιφυλακτικοί/ές απέναντι σας. Είστε ιδιαίτερα γνωστός στο εξωτερικό, όχι όμως δυστυχώς και στην Ελλάδα.
- Ήμουν έτοιμος να δίνω αυτά τα στοιχεία, αν δε με διακόπτατε. Λοιπόν, στην πρόσφατη έρευνα του έγκριτου ενημερωτικού ιστότοπου http://www.the-penis.com/penis-size-survey.html παρουσιάζεται με οφθαλμοφανή τρόπο ότι οι λευκοί άνδρες είναι οι πιο προικισμένοι από όλους. Δείτε και τον ακόλουθο πίνακα:

- Πολύ ενδιαφέρον, αλλά ξέρετε, στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι/ες να μετρούμε σε εκατοστά. Φοβούμαι ότι το κοινό μας δε θα μπορέσει να εκτιμήσει τα στοιχεία σας.
- Θυμόμουν χτες την τελευταία στιγμή ότι στην Ελλάδα δεν ξέρετε να μετράτε, επομένως ετοίμαζα κι έναν ελληνικό πίνακα σε εκατοστά.
- Η διαφορά είναι εντυπωσιακή, έχετε δίκιο. Υπάρχουν μήπως και άλλα στοιχεία που να τεκμηριώνουν την άποψή σας;
- Φυσικά! Το Ινστιτούτο Ερευνών για τη Μελέτη του Αυνανισμού http://www.jackinworld.com/library/surveys/survey04.html διερευνούσε με σχολαστικότητα το 2004 τη σεξουαλική συμπεριφορά χιλιάδων ανδρών με μια ηλεκτρονική έρευνα. Κι εδώ τα αποτελέσματα υπήρχαν συντριπτικά υπέρ των λευκών.

- Αχ, αξιότιμε κύριε Halliday, πάλι σε ίντσες μας δείχνετε τα στοιχεία σας!
- Έχετε δίκιο σε αυτό, ετοίμαζα όμως και για αυτόν τον πίνακα τον αντίστοιχο στα ελληνικά. Ο κόπος που έμπαινα για το κοινό σας, θα με κάνει να σκέφτομαι πολύ καλά την επόμενη φορά που θα δέχομαι πρόταση από ελληνικό κανάλι.

- Να με συγχωρείτε, θέλει να παρεμβεί ζωντανά από το κοντρόλ η αγαπητή συνάδελφος Καίτη Καρρά.
- Ναι Μίκη, με ακούς;

- Μιλάτε σε εμένα;
- Ναι ντε, σε εσένα, τον άλλο Κώστα τον λένε τον άνθρωπο, τελλιείως άλλο όνομα. Να σου πω, γιατί σε όλλιες τις ταιννίες που βλλιέπω, οι μαύροι την έχουν μεγαλλύτερη;
- Ακούω συχνά αυτήν την αντίρρηση, αν και με πολύ πιο ευγενικό τρόπο. Να σας απαντώ ευχαρίστως. Είναι γνωστό ότι η κινηματογραφική βιομηχανία ελέγχεται στο σύνολό της από Εβραίους, το ίδιο και φυσικά και η πορνογραφία.

- Ε, και τι μας ννοιάζει αυτό, κανοννικούς ανθρώπους δείχνουννιε στις τσόντες, όχι μικυμάους!

- Η άποψη μου είναι ότι το λόμπι των Εβραίων διαλέγει τους πρωταγωνιστές, με σκοπό να παραπληροφορεί τους λευκούς Άρειους και να ρίχνει το σεξουαλικό τους ηθικό. Υπάρχουν βέβαια και ελάχιστοι προικισμένοι μαύροι άνδρες, που προσφέρουν για υψηλότατες αμοιβές τις υπηρεσίες τους στο εβραιομασονικό λόμπι.
- Κώστα, καμάρι μου, άκρη δε βγάζω εγώ, όλος δικός σου ο καλεσμένος.

- Αξιότιμε κύριε Halliday, νομίζω ότι η αγαπητή συνάδελφος έθεσε ήδη το δάκτυλο στον τύπο των ήλων, προοικονομώντας κάποιες από τις ερωτήσεις που θα ακολουθήσουν. Είμαστε έτοιμοι για την πρώτη γραμμή;

11 comments:

Σαμμανος said...

Αγαπητέ, συγγνώμη, αξιότiμε κύριε Χάλιντει, επειδή μας έχετε κάνει χάλι την day με όσα μας λέτε, θα μπορούσατε ίσως να με βοηθήσετε: ποιος ο μέσος όρος μεγέθους πέους ενός καρδαμωμένου Ινδιάνου και αν κάνω συνεχείς αιμοληψίες από λευκούς λέτε να έχω καλύτερη απόδοση; ΥΓ. Οι λευκοί πρέπει να είναι κάποιας συγκεκριμένη εθνότητος, διότι τους αμερικάνους τους Μπουσικούς π.χ τους βλέπω να γαμάνε πολύ κόσμο, έχουν κάποιο παραπάνω χάρισμα;Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Michael Alexander Kirkwood Halliday said...

Αγαπητέ Σαμμάνε, όπως βλέπετε και στον τέταρτο πίνακα που παρέθετα, η εθνότητά σας δεν είναι άσχημα προικισμένη από τη φύση, δεν μπορεί όμως και να προσεγγίζει το μήκος και το εύρος της λευκής φυλής. Χωρίς να είμαι ψυχολόγος, θα σας πρότεινα να μην προχωράτε σε εγκληματικές ενέργειες εναντίον λευκών, αλλά να κάνετε ό,τι μπορείτε καλύτερο με τη φυλετική σας κατωτερότητα.

Καιτη Καρρα said...

Μίκη μου,
Εξακολουθώ να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την έρευνά σου, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΝΝΙ ΠΟΥ ΥΠΑΙΝΝΝΙΣΣΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΝΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΛΛΛΕΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ Η ΒΛΑΜΜΕΝΝΝΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΝΝΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΝΝΗΞΕΡΟ, ΜΙΚΗ ΧΑΛΛΛΙπΕΗ. ΟΛΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΛΙΤΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΛΛΛΕΙ ΦΗΜΗ ΧΑΛΑΣΜΕΝΝΝΗΣ. ΔΕΣ ΚΑΙ ΛΛΛΙΓΟ ΕΛΛΛΗΝΝΝΙΚΟ ΚΙΝΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.

Η φήμη για τους μαύρους πώς ξεκίνησε λοιπόν; Ξέρεις να μας πεις κάτι για αυτό; Ευχαριστώ.

ΥΓ: ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΡΕ ΑΝΤΙΓΟΝΝΝΗ. ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΝΝΟΙ!

Δρ.Τίτος Τσιπίκος said...

Γειά σας. Θα ήθελα να συγχαρώ τον προσκεκλημένο της σημερινής σας εκπομπής για τις αδιάψευστες επιστημονικές του αποκαλύψεις. Είμαι 1.82, ΛΕΥΚΟΣ και έχω αφήσει το τηλέφωνό μου στο κοντρόλ.

Δρ.Τσιπίκος,
Αρχαιολόγος-ερευνητής

Michael Alexander Kirkwood Halliday said...

Κυρία Καίτη Καρρά κατά πρωτον δε γνωριζόμαστε, οπότε οφείλετε να μου απευθύνεστε στον πληθυντικό και κυρίως να μη με αποκαλείτε γουρούνι.
Είναι αλήθεια ότι η έρευνά μου δεν προχωρά ακόμη σε ιστορική αναδρομή όσον αφορά τη γέννηση αυτού του μύθου. Είμαι όμως βέβαιος ότι οι Εβραίοι δεν ξεκινούσαν την προπαγάνδα τους τους τελευταίους δύο αιώνες. Θεωρείτε τυχαίο για παράδειγμα ότι τα περισσότερα αρχαιοελληνικά αγάλματα που σώζονταν την έχουν μικρή ή σπασμένη; Είναι ένα δείγμα του αρχαιοελληνικού μεγαλείου που πιστεύω ότι χανόταν σκόπιμα. Κινηματογράφο δε βλέπω δυστυχώς, στο λίγο ελεύθερο χρόνο μου αφιερώνομαι στην ακρόαση όπερας και συγκεκριμένα Βάγκνερ, οπότε δεν ξέρω να απαντώ σε αυτό που με ρωτάτε. Φοβάμαι όμως ότι δε χρειάζεστε ένα μαύρο για να γίνετε χαλασμένη, είστε ήδη.

αμμος said...

Αγαπητή Καίτη, μη μαλώνετε την Αντιγόνη, της ανέθεσα να μεταφράσει κάποιους επιπλέον πίνακες του αξιότιμου κύριου Halliday, οι οποίοι προσφέρουν αντεπιχειρήματα στην άποψή του και δυστυχώς δεν πρόλαβε να τους μεταφράσει. Θα σας παρακαλούσα επίσης να αυτοσυγκρατηθείτε και να κρατήσετε το επίπεδο τουλάχιστον στο ύψος του καλεσμένου μας, για να το θέσω όσο πιο ευγενικά μπορώ.

μια σεμνή παρθένα με το όνομα Πουλχερία said...

Δρα. Τσιπίκο, πιστεύετε στον κεραυνοβόλο έρωτα;

Καιτη Καρρα said...

Μίκη μου, Ο ΕΝΝΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΝΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΝΝΕΙΑΣ ΣΥΝΝΝΗΘΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΛΛΛΗΤΙΚΟ ΠΛΛΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΑΓΕΝΝΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ. ΓΟΥΡΟΥΝΝΝΙ ΑΠΕΚΛΛΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΟΥΘΟΥΝΝΝΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΛΛΛΕΙ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΟΝΝΝΙ Ή ΧΑΣΙΚΛΛΛΗ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΛΛΗΓΜΕΝΑ: "δε χρειάζεστε ένα μαύρο για να γίνετε χαλασμένη".

ΕΝΝΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΛΙ ΕΝΝΝΙΚΟΣ.

Alexander Michael Kirkwood Halliday said...

Φοβάμαι ότι μάθαμε την εληνική σε διαφορετικά κέντρα ξένων γλωσσών, γιατί οι κανόνες που περιγράφετε αποδεικνύουν ότι δεν είστε φυσική ομιλήτρια. Με κάνατε να θυμάμαι μια παροιμία της πατρίδας μου Αυστραλίας: "Με όποιον δάσκαλο κάθεσαι, τέτοια γράμματα θα μαθαίνεις."

Αν έχετε καμία άλλη αντίρρηση (γιατί απορίες έχουν μόνο αυτοί που προσπαθούν να καταλάβουν, πράγμα που αποκλείω πλέον για εσάς και το κοινό σας) παρακαλώ να την απευθύνετε στο παρουσιαστή της εκπομπής σας, γιατί εγώ έχω ένα αεροπλάνο να προλαβαίνω και με κρατούσατε ήδη δύο ημέρες εδώ.

Πουλ Πουλ said...

Θα μπορούσατε παρακαλώ να παραθέσετε και ανάλογα στοιχεία μεγέθους και για τους οπαδούς των ελληνικών ομάδων.Όχι για κάνα άλλο λόγο αλλα για να ξέρουμε τι βαρύτητα πρέπει να δίνουμε στα γνωστά συνθήματα "'Ετσι γ***ει η Λεωφόρος/Ο Πειραιάς/Η Θεσσαλονίκη κ.ο.κ."
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ένας προβληματισμένος αγνός φίλαθλος.

αμμος said...

Αγαπητέ πουλ πουλ, ο καλεσμένος μας ήδη βρίσκεται στην Αυστραλία, οπότε αναγκάστηκα ο ίδιος να προχωρήσω σε μία βασική βιβλιογραφική έρευνα, με επίπτωση δυστυχώς να σας απαντήσω με σχετική καθυστέρηση.
Λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά δε γνωρίζουμε τίποτα για αυτό που μας ρωτάτε. Επειδή φαίνεστε άνθρωπος που ασχολείται με τα αθλητικά, μπορείτε να ξεκινήσετε ο ίδιος μια πιλοτική έρευνα, πηγαίνοντας συυχνά για κατούρημα στο γήπεδο και παρατηρώντας τους διπλανούς σας. Εννοείται πώς θα πρέπει να υποδυθείτε το φίλαθλο διάφορων ομάδων για να έχετε συγκριτικά αποτελέσματα.
Σε ό,τι άλλο χρειαστείτε την επιστημονική μου βοήθεια, να ξέρετε ότι θα έιμαι αρωγός σας.