CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

12.11.07

musicultcha by SammannoS
(προφέρεται μιουζικάλτσα)

Τη σημερινή εκπομπή θα ήθελα να αφιερώσω στον Alex Capralos (των Franz Ferdinand) που είχε την τιμιότητα να αποτρέψει το κοινό
από την αγορά του εν λόγω άλμπουμ

bbc or Bad Buying Choice

Στην προηγούμενη εκπομπή είχαμε περιγράψει το μνημόσυνο που διεξάχθει για τα 40 χρόνια του bbc Radio 1 και είχαμε μείνει στην Natasha Beddinfield που διασκεύαζε το ray of light αλλά η καψερή συναπαντήθηκε με την Αmy Winehouse, που είχε καταφθάσει μεθυσμένη και της έριξε μια μπουνιά στο μάτι, οπότε η Νατάσα αναγκάστηκε τελικά να τραγουδήσει με τα μαύρα της γυαλιά διασκευάζοντας σε Rayban of life

Επίσης σχολιάστηκε η ένρινη ερμηνεία της Minogue η οποία οφείλεται στο ότι η Amy, που ήταν σκυμμένη και σνίφαρε κόκα- την χτύπησε στη μύτη όπως τινάχτηκε απότομα ξανά πάνω και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Kylie να τραγουδήσει τελικά με αιμοστατικό μανταλάκι.

Οι Groove Armada και Just Jack ανέλαβαν να ετοιμάζουν τα επιμνημόσυνα τσουρέκια αλλά κάτι δεν μέτρησαν σωστά και τους έπεσε πολλή η ζάχαρη έτσι έκαναν ακόμα πιο σιροπιαστό το Crazy for you και το Lovefool αντίστοιχα.

Η Lily Allen που είχε αναλάβει να κάνει αρτοκλασία φόραγε ένα πολύ στενό ντεκολτέ και όποτε έπιανε τον Calvin Harris με τον Mark Ronson να σχολιάζουν πόσα revyzixes θα ήθελαν να της κάνουν απαντούσε με αθώο βλέμμα «αχ, dont get me wrong».

Οι Gossip βλέποντας αυτό το χάλι των συναδέλφων τους πήραν τα κεριά και έπαιζαν κρίκετ με το σιτάρι απ’ τα κόλλυβα και αφού ήπιαν μονορούφι ένα καραφάκι νάμα άρπαξαν τις κιθάρες και άρχισαν να χορεύουν του σκοτωμού με το careless whisper

Την ίδια ώρα οι Editors έπαιζαν το lullaby των cure με την ελπίδα να κοιμηθεί ο νεωκόρος και να βάλουν χέρι στο παγκάρι της εκκλησίας ενώ οι πτωχοί πλην πάντα τίμιοι Razorlight έπαιζαν σε regge version το Englishman in N.Y (κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο ο Πλιάτσικας έχει τόσο συναρπαστικές ιδέες!) προσφέροντας ψυχαγωγία σε Τζαμαϊκανούς μετανάστες, με αντάλλαγμα μια σπάνια αφίσα στην οποία ο Bob Marley έμοιαζε στον Sting!

Καλή σας μέρα και μην ξεχνάτε
"you ain't cultcha αν δε βλέπεις μιουζικάλτσα"

7 comments:

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ κύριε Σαμμάνε,

Οι λεπτομερείς σας περιγραφές για το παρασκήνιο του λαμπερού κόσμου των μουσικοσελέμπριτις με έχει εντυπωσιάσει! Μας μεταφέρετε όλα εκείνα που θέλαμε να μάθουμε και ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε!

Εμένα η Κάιλη μου ηρέσκει και με το μανταλάκι πάντως,
Σουσού

Anonymous said...

Αξιότιμη κα. Σουσού
ξέρω πώς συμπαθείτε την Κίλιε Μινογκούε διότι λόγω ύψους σας φτάνει στον ώμο (ακόμα και όταν φοράει 12ποντα) οπότε σας κάνει να αισθάνεστε πολύ χάι (όχι προς Θεού, πως δεν είστε)!
Θα πρότινα να ακούσετε και το τραγουδάκι της Λιλής Άλλεν, είναι ζουμερό και τρυφερό ωσαν το μπούστο της.
Επόμενη γραμμή!

tink said...

αγαπητέ σαμμάνε,

κατ αρχήν να δηλώσω οτι είμαι βαθύτατα ερωτευμένη με την amy της οποίας η φωνή με ή άνευ ντραγκς είναι στρειτ φρομ δε χεβενς αμπαβ μη πω και τίποτα πιο χοντρό δηλαδή, επομένως δεν μπορώ παρά να την θαυμάζω εντόνως και με προδέρμ, κι ας ρίχνει μερικά κλωτσομπούνιδα εδώ κι εκεί, εμένα δεν με νοιάζει.

επιπλέον έχω να πω μπράβο, είστε θαυμάσιος, θεσπέσιος, ωραίες περιγραφές, τι ωραία που τα λέτε μας ταξιδεύετε, καλόσκεφτε και λοιπά και λοιπά και λοιπά;p

τινκ, όβερ εντ αουτ.

Anonymous said...

Ντίαρ Τινκ
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, είναι να μην μπεις στη μαγική κάψουλα της μουσικής, μετά θες δε θες θα ταξιδέψεις -και το αστείο είναι ότι συνήθως δε θες (ας κάτσω με το μωρό μου να αράξω λες) αλλά δε σ' αφήνει η ξελογιάστρα η Μουζίκ και κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ τουλάχιστον να παίρνω και στο ταξίδι κανέναν άλλον (να λέμε μια κουβέντα, να περνά η ώρα αδερφέ) :)

αμμος said...

Εγώ προσπάθησα ο καψερός να ακούσω τα τραγούδια, αλλά έπαιζε μόνο της Έιμι, που μου αρέσει γενικώς ως φωνή, και ειδικώς ρεπερτόριο.
Επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ επί των υπολοίπων, όταν μου το επιτρέψει η adsl μου.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια
Άμμος

Ινδιάννα said...

Άμμε συνάδελφε
βλεπω με τόσο κράξιμο που σας έχω ρίξει που δε με παρακολουθείτε, κι εσύ και το έρμο το Φραγκιαντάκ με τον ερχομό του dsl έχετε τεντώσει τα αφτιά σας! Ευχαριστώ και προτείνω δι εσάς και την Λιλή με τους Ρέιζολάιτ (γενικώς τα λάιτ να ακούτε, μη σας πέσει βαριά η indiecultcha !!! :)

ΥΓ. Ρε συ, στην έρημο χάσαμε όλα τα λινκς, θέλω να μπω στον ζουρλομάνταρο και δε μπορώ, τι να κάνω ΚαθηγητΆ ΜΜΟΥ;

αμμος said...

Αγαπητέ Σαμμάνε, σου έστειλα σχετικό μέιλ για αυτό που με ρωτάς.