CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

19.11.07

musicultcha by SammannoS

Αφιερωμένο στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φυλάκων, Νυχτοφυλάκων και Θυρωρών

Ξέρω τι έκανες χτες βράδυ
(ένα ποτ πουρί από τραγούδια που περιέχουν τη λέξη «χτες βράδυ»).

Το ραδιόφωνο ανακοίνωσε ανησυχία για το τι έκανε η οικογένεια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης το προηγούμενο βράδυ, ειδικά μετά τις υποψίες για χρόνια πολιτική συγκάλυψη στα Ζωνιανά. Έτσι ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Υπνηλίας αποφάσισε την άμεση πρόσληψη 13 νυχτοφυλάκων, απόφοιτων της ομώνυμης σχολής Αϊβαλίου, για να περιφρουρούν την περιοχή και να δίνουν ραπόρτο για ύποπτους καπνούς από παράθυρα.

Σαν το άκουσε αυτό ο Μάρκος Λανεγγίδης ψύλλοι στ’ αφτιά του μπήκαν, μην έχει στραβωθεί απ’ τους καπνούς ή μήπως του ρίχνει στάχτη στα μάτια η Βαγγελίτσα. Εισέβαλε, λοιπόν, στο υπνοδωμάτιο κι έπιασε απ’ το μαλλί την αρραβωνιάρα του, που εκείνη την ώρα έλυνε σκανδιναβικό μπρούμυτα στο στρώμα και την ρώτησε: «για λέγε λοιπόν, που κοιμήθηκες χτες βράδυ». Εκείνη για να αποφύγει να απαντήσει τον έριξε τ’ ανάσκελο και βόγκηξαν τα στρώματα.

Ο από κάτω έφηβος δεν έκλεισε μάτι απ’ το τρίξιμο των σουμιέδων και την πέρασε να πατικώνει το κεφάλι του κάτω από το μαξιλάρι και να ονειρεύεται ότι κάποιος τον αγαπά. Που αυτός ο κάποιος που φαντασίωνε δεν ήταν δεσποινάριον λευκόν και λεπτεπίλεπτον ως μίσχος, μα ο νταβραντισμένος μηχανόβιος απέναντι, ο Μήτσος. Ήτοι straight σκληροπυρηνικός που έβγαινε με την Πέγκυ καιρό -άσε που δεν είχε δει και το Brokeback Mountain. Έτσι ενώ ο ένας έκλαιγε στην αγκαλιά του Morrissey ο άλλος έπινε το τέταρτο Jameson χαζεύοντας την καλή του να κουνιέται στο Motel στα remixes του Stephan Pompougniac.

Ο κυρ Βαγγέλης Νταλκαδάκης απ’ την άλλη, ’κεινη τη νύχτα είδε ένα όνειρο γλυκοοοό: πώς έχανε τον ύπνο της για χάρη του η Καρολίνα Γεωργιάδη, η γυμνάστρια του γιου του στο Δημοτικό. Και το επόμενο πρωί ξύπνησε ανανεωμένος και αναψοκοκκινισμένος. Βρήκε τη γυναίκα του να τον περιμένει με μούτρα στην κουζίνα και να φωνάζει στο τέκνο τους να πιει το γάλα του κι όταν τη ρώτησε «γιατί τόσα νεύρα;» εκείνη είπε «λυσσάξανε οι από κάτω χτες βράδυ» και μετά «σηκώθηκα να πάω να κατουρήσω τη νύχτα και είδα μια τεράστια σαρανταποδαρούσα να κρέμεται απ’ το καζανάκι, παραλίγο να πεθάνω απ’ το φόβο μου».

Μετά από αυτά το επόμενο πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι θα γίνονται επιπλέον κρατήσεις στους μισθούς για την παροχή ξεματιάστρας και ονειροκρίτη στις Ελληνίδες και τους Έλληνες (μιας και η εξωτερική μας πολιτική πάει τόσο καλά που ενδέχεται να μας ματιάσουν) ενώ δήλωσε ότι παρατηρήθηκε αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας στα οικοδομικά τετράγωνα όπου γίνονταν περιπολίες νυχτοφυλάκων και για αυτό ο Πρωθυπουργός σκέφτεται να επαναφέρει τον θεσμό του Χωροφύλακα ως μέτρο πάταξης της υπογεννητικότητας της χώρας.

Βοήθειά μας και μην ξεχνάτε...
you ain' t cultcha αν δε βλέπεις μιουζικάλτσα!

4 comments:

Ινδιάννα said...

Είπα να σου αφήσω ένα μήνυμα γιατί φοβήθηκα μη σε απολύσουν μωρό μου. Τι κάνεις σε ξένο μπλογκ; Γύρνα στο δικό μας...

Anonymous said...

Ναι; Δεν ακούω; Ποιος; Ναιιι; Άλλη γραμμή Αντιγόνη, την χάσαμε αυτήν...

αμμος said...

@Σαμμάνος
Με τέτοιο soundtrack πουλάκι μου, που να κοιμηθεί ο κόσμος; Από τον υπολογιστή τα άκουγα και σε κάθε τραγούδι κατέβαζα την ένταση από όλες τις μεριές, για να μην ανησυχήσω το γατί και τους γείτονες (κυρίως το γατί για την ακρίβεια, ο παππούς από δίπλα επικοινωνεί με το περιβάλλον μόνο όποτε ο ίδιιος το κρίνει σκόπιμο).
Κατά τα άλλα κάπου το έχασα πώς συνδέονται ο πρωθυπουργός μας, τα Ζωνιανά, οι νυχτοφύλακες και η σεξουαλική ζωή των ενοίκων, αλλά δεν κοιμήθηκα καλά το προηγούμενο βράδυ και είμαι μάλλον σε safe mode.

@Ινδιάννα: Μην ανησυχείς γλυκειά μου, τον έχω ξαμολήσει με εκοσιτετράωρη άδεια, λόγω της καλής διαγωγής που επέδειξε όλους τους προηγούμενους μήνες.

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ κύριε Σαμμάνε,

Η σύνδεσης της κυβερνητικής πολιτικής με τα 'ψεσινά' άσματα ήταν ανατρεπτική. Η αιτιώδης συνάφεια μου διαφεύγει αλλά για να το λέτε εσείς κάτι θα ξέρετε.

Η ινδιάννα μου φαίνεται ότι σας έχει πάρει τα μυαλά. Καλό κορίτσι βέβαια και το φτερό της πάει αλλά ολίγον ζηλιάρα, :)
Σουσού