CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

3.12.07


Φίλοι τηλεθεατές,

Καλημέρα σας από τους Άνω Τράχωνες και τη Σούλα Γουόρχολ.

To γαμήλιο ταξίδι της Ζαμπέτας Mπαρδούνια και η εξαπάτηση του νέονυμφου ζεύγους Μπαρδούνια-Κατσικαρώνη από το ταξιδιωτικό γραφείο Bass Class Tours, είναι στο επίκεντρο του σημερινού ρεπορτάζ μας. Η Ζαμπέτα Μπαρδούνια είχε ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια τις γαμήλιες προετοιμασίες για την ένωσή της με τον Ταξιάρχη Κατσικαρώνη. Η μέλλουσα νύφη επέλεξε με περισσή προσοχή ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια πλέκοντας η ίδια με το βελονάκι τις μπορντούρες στις μπομπονιέρες της. Όλα κύλησαν ειδυλλιακά κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής, αλλά και του γλεντιού που ακολούθησε στο εξοχικό κέντρο Το Ωραίον Λούβρον. Το όνειρο φαινόταν να μην έχει τέλος μέχρι τη στιγμή που το ζεύγος αναχώρησε για το ταξίδι του μέλιτος και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της αλλοδαπής με το όνομα που θα διαβάσετε στη φωτό που ακολουθεί:

Έκτοτε η Ζαμπέτα Μπαρδούνια τελεί σε κατάσταση σοκ, ενώ ο σύζυγός της Ταξιάρχης έσπευσε να μηνύσει το Bass Class Tours ζητώντας 1,5 εκατ. ευρώ ως ψυχική οδύνη.

Σούλα Γουόρχολ, από τους Άνω Τράχωνες για τον Τηλεμπούφο.

8 comments:

3 parties a day said...

Καλά έκανε ο Ταξιάρχης. Πώς θα τα βγάλει πέρα ο άνθρωπος την πρώτη νύχτα του γάμου όταν απ' έξω αναβοσβήνει η ταμπέλα "MALAKKAS";

Sousou Delatroba said...

Αγαπητή κυρία Σούλα,

Συγκλονιστικό το σημερινό καταγγελτικό σας ρεπορτάζ! Μάλλον ο Ταξιάρχης επιάσθη ολίγον MALAKKAS και η ονομασία του ξενοδοχείου απετέλεσε απλή υπενθύμισις ότι δεν πρέπει να συνεργαζόμεθα με εταιρίες που είναι μπασκλασαρίες τόσο εξ εμπορικού σήματος όσο και επί παροχής υπηρεσιών.

Ευχαριστώ.
Περικαλώ διαβιβάστε τη συμπαράστασίς μου στο ζεύγος,
Σουσού

αμμος said...

Αγαπητή Σούλα φοβάμαι πως το ζεύγος παρερμήνευσε την επιγραφή του ενοδοχείου για χάνιμουν.
Μαλακά όφειλαν να διαβάσουν και να καταλάβουν ότι οι πρώτες μέρες του έγγαμου βίου τους όφειλαν να κυλήσουν χαλαρά και ήρεμα. Εκεί που διάβασαν δηλαδή ύβρεις και προσβολές, υπήρχε μια καλοπροαίρετη διάθεση για γαμήλιες συμβουλές, και μάλιστα δωρεάν.

Anonymous said...

Εντάξει ήταν πλήγμα, δε λέω, αλλά ψυχραιμία! Μαλάκα τον είπαν δεν τον είπανε και Π--στ-! Φαντάζεστε να ήταν και motel "Θερμοπύλες" (Χοτ Γκέι(τ)ς)ή ακόμα χειρότερα "η ωραία Λέσβος". Ως εκπρόσωπος του πολιτισμού και του τουρισμού, θα ήθελα να ρίξουμε λίγο τις εντάσεις, να σκεφτούμε σε διαπολιτισμική βάση και να μην δίνουμε σημασία στις ταμπέλες. Εξάλλου όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται κι όποιος τη μ-λ-κ-- μ-λ-κ-ζ-τ--!

Σούλα Γουόρχολ said...

3 parties: σωστή παρατήρηση! ελπίζω οι ασυνείδητοι στο Bass Class Tours να επανορθώσουν

Σούλα Γουόρχολ said...

sousou: η συμπαράστασίς σας διαβιβάστηκε, αν και η Ζαμπέτα Μπαρδούνια βρίσκεται ακόμα σε καταστολή... είδατε, τι τραβάει ο κόσμος που καταφεύγει σε μπας κλας επαγγελματίες;

Σούλα Γουόρχολ said...

άμμος: αγαπητέ φίλε, χαίρομαι πάρα πολύ που κάποιος βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. Φευ, η Ζαμπέτα ανήκει στην απέναντι κατηγορία.

Σούλα Γουόρχολ said...

σαμμάνος: καλά τα λέτε. Πιστεύω ότι θα πρέπει να προσφέρετε ψυχολογική υποστήριξη στη Ζαμπέτα μόλις βγει από την καταστολή