CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

5.12.07

Συνέντευξις Με την κυρία Συκιά






Η αγαπητήν κε λατρεμένη εις όλους κυρία Συκιά γνωστή κυρίως από το προσωπικόν της ιστολόγιον «Τσούζει, αλλά μ’ αρέσει», που προσφάτως ανέλαβε κε το Υπουργείον Πηδείας, βρίσκετω σήμερα καλεσμένην εις την εκπομπήν «Καφές Με Τον Φλάντζα» εις μιαν συνέντευξιν εφ όλης της ύλης.

Αγαπητή κυρία Συκιά. Περιγράψθε μας με 6 λέξεις τον τσαχπίνικον εαυτόν σας:
Μπριόζα (όχι μπριζόλα, παρακαλώ προσέξτε), τσαχπίνα, λάγνα, ερωτιάρα, μαγείρισσα, καλλιτέχνης.

Δηλώνετε πώς είσθε « Μία γατούλα του σεξ». Ποίο πολιτικό πρόσωπον θα επιθυμούσατε να είχατε φέρη μια βραδίαν εις την γατίσιαν φωλεάν σας;
Κοιτάξτε δόκτωρα, η ερώτηση σας είναι δύσκολη, καθότι δεν είναι και πολλά τα πολιτικά πρόσωπα που με εξιτάρουν. Φυσικά εξαιρώ εσάς, καθότι εσείς είστε για μένα μια πατρική φιγούρα. Θα σας έλεγα λοιπόν ότι οι πολιτικοί που με εξιτάρουν σεξουαλικώς είναι ο Κύριος Βουλγαράκης, που είναι πολύ καβλερός, και φυσικά ο Νικολά (Κοκουλίνι) Σαρκοζί. Και οι δύο τους είναι άντρες σαγηνευτικοί.

Θα σταθώ ολίγον αδιάκριτος αλλά με ρωτούν πολλοί τηλεθεαταί: Εις τα ερωτικά σας παιχνίδια διαθέτετε κυρίως εργαλεία ή φαντασίαν;
Να σας πω, θα έλεγα και τα δύο αλλά κυρίως φαντασία. Δεν είμαι άνθρωπος των εργαλείων, έχω ίσως και μια φοβία απέναντι στην τεχνολογία. Σου λένε, πάρε το καινούργιο δονητή με σένσορες και GPS που βρίσκει μόνος του την δίοδο και κάνει κουμάντο.... Δε ξέρω, πείτε με τεχνοφοβική, αλλά τόσο προηγμένη τεχνολογία εγώ δε βάζω στο κρεβάτι μου! Εδώ δε βάζω στο κρεβάτι μου το φίλο μου τον Ντίνο, που έχουμε φάει μαζί ψωλή και αλάτι, και θα βάλω το άψυχο εργαλείο;

Διατί εφόσον τσούζει, σας αρέσει; Μην ντραπείτε να απαντήσετε. Προπαντός τυνχάνω ιατρός κε θα σας καταλάβω:
Κοιτάξτε Δόκτωρα μου λατρεμένε, η αλήθεια είναι ότι δεν αρέσει κάθε είδος τσουξίματος. Αλλά κάποιο συγκεκριμένο τσούξιμο έχει ηδονή, με καταλαβαίνετε. Επιστημονικά όπως γνωρίζετε, η ηδονή του τσουξίματος οφείλεται στο σημείο Τ (Τσουτσουνχεν) που βρίσκεται μεταξύ πρωκτού και πατούσας. Αλλά, όπως και εσείς ο ίδιος γνωρίζετε, μπροστά στον έρωτα η επιστήμη σηκώνει τα πόδια ψηλά.

Μπόμπ Σφουγκαράκης, Αδωνίς Γεωργιαδής, Αλέξης Κούγιας, Τζώρτζ Μπους Τζούνιορ, Μόνικα Λεβίνσκι. Έναν χαρακτηρισμό δια τον καθέναν:
Μπόμπ Σφουγκαράκης: λατρεμένος και σέξυ.
Αδωνίς Γεωργιαδής: βρωμερός και κουτοπόνηρος.
Αλέξης Κούγιας: σιχαμερός και αναγουλιαστικός.
Τζώρτζ Μπους Τζούνιορ: ηλίθιος και δολοφόνος.
Μόνικα Λεβίνσκι: αφελής και άπειρη (μεταξύ μας Δόκτωρα, δε την κόβω ότι έκανε καλό πεοθηλασμό, αλλά βλέπεις ο Μπιλ είχε ως μέτρο σύγκρισης τη Χίλαρυ γιαυτό του άρεσε).

Ποιο είναι το αγαπημένον σας άσμα;
Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές και αστέρια, πες μου μονάχα πως και εδώ το ίδιο τον ρουφάς.




Ποιο είναι το αγαπημένον σας ζώον (κε αν διαθέτετε, πώς αυτό ονομάζεται):
Είναι ο σκύλος και ονομάζεται Μπάμπης (είχα βάλει παλαιότερα και φωτογραφίες του στο μπλόγκ μου, αν ενθυμίστε).

Τι αποτελεί γκουρμέ δια μια «γατούλα του σεξ»;
Ένας καυτός άντρας πασαλειμμένος με μερέντα, σαντιγύ, φουντούκια και παγωτό. Επίσης μου αρέσουν πολύ οι μπανάνες, τα αγγούρια και τα πράσα (αυτό είναι κλισέ απάντηση, αλλά ως γατούλα του σεξ οι θαυμαστές μου αυτό ξέρουν, αυτό εμπιστεύονται).

Συνεχίζετε να κάνετε «νιαουν νιαουν εις τα κεραμίδιαν» ή είναι ένας μύθος;
Κάνω νιαου νιαου άλλα όχι πια στα κεραμίδια. Γιατί Δόκτωρα τώρα πια πας στα κεραμίδια και έχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας, κάμερες παρακολούθησης, τι να πάω να κάνω νιαου εκεί πάνω, αφήστε δε που τα καινούργια κτίρια δεν έχουν καν κεραμίδια.

Κε δια να δικαιολογήσομεν πως αυτή είναι μίαν πολιτικήν εκπομπήν, τι σκοπεύει να κάνει η Υπουργός Πηδείας δια την σεξουαλικήν αγωγή των νέων;
Κοιτάξτε, Δόκτωρα, όπως γνωρίζετε, έχω πολλά σχέδια για τη σεξουαλική αγωγή των νέων. Προτείνω μια σεξουαλική μεταρρύθμιση. Η ελληνική κοινωνία ταλαιπωρείται από μια ψευτοπουριτανική υποκρισία, δηλαδή όλοι παίρνονται ασυστόλως, μαθητές με μαθητές, μαθητές με καθηγητές, μαθητές με επιστάτες, μαθητές με τον ιδιοκτήτη της καντίνας, καταλαβαίνετε, αλλά όλα γίνονται στα μουλωχτά και όλοι κάνουν τους αγνούς και αθώους. Ε όχι λοιπόν! Θα λάμψει η αλήθεια, θα βγουν όλα στο φως. Θα βάλουμε κάμερες σε όλα τα σχολεία, στις τάξεις, στις τουαλέτες, στα προαύλια, στα λεωφορεία, στα σχολικά, παντού. Οι κάμερες θα εκπέμπουν στα σπίτια, στο Ίντερνετ, στα κανάλια, θα μπορεί ο κάθε γονιός και ο κάθε άσχετος να παρακολουθεί. Θα υπάρχουν παντού περιοδικά πορνό και προφυλακτικά, αλλά και η κάμερα που παραμονεύει. Ελπίζω να συλλαμβάνετε την μεγαλοφυΐα της ιδέας μου. Θα είναι σα ρέαλιτυ σόου, ποιος θα υποκύψει και θα το κάνει, ποιος θα κρατηθεί. Θα υπάρχουν νικητές και χαμένοι. Θα γίνονται ειδικές εκπομπές, πολιτικού περιεχομένου, κουτσομπολίστικες, μαγειρικής κλπ ειδικά για το σεξ των νέων. Ποτέ πια το σεξ δε θα παίξει τον ίδιο ρόλο στις ζωές των νέων μετά από αυτή τη μεταρρύθμιση!

Σας ευχαριστώ δια τον χρόνον που μας διαθέσατε, κυρία Συκιά.
Εγώ σας ευχαριστώ, είναι μεγάλη μου τιμή που με καλέσατε στην εκπομπή σας. Φιλάκια και νιαου νιαου!




19 comments:

oni said...

Ως προβληματιζούμενος νέος εις αύτη τη χώρα, επαρακωλούθησα με ενδιαφέρον τη συνέντευξη της Υπουργού Πηδείας από τον τηλεοπτικόν μου δέκτη. Δόκτωρα, αι ερωτήσεις σας ήτο καίριες τε κε on the spot όπως θα έλεγε κε κάποιος εις το Συκιάγο. Βεβαίως το μέτρο με τας ηλεκτρονικάς κάμερας με βρίσκει αντίθετο, διότι θα ντρέπομαι να περπατώ πλέον στους δρόμους, μα εγώ την κα.Συκιά την αγαπώ κε δε θα διαδηλώσω αν τύχει και αντιδράσουν αι συμφοιτηταί μου.

Συγχαρητήρια Δόκτωρα για ακόμη μία απολαυστική εκπομπή!

Υ.Γ. Η φριτέζα με το βιβλίο συνταγών για τις καλύτερες τηγανητές πατάτες που κέρδισα πώς θα φτάσει στον χώρο μου; Να μιλήσω με το κοντρόλ;

Ναυτίλος said...

Θα ήθελα να παρέμβω τηλεφωνικός εις την θαυμάσιαν εκπομπή, σας και να σας συγχαρώ ιδιαιτέρως δια την θαυμασίαν ταύτη συνέντευξην με την αγαπητην εις όλους κ. Συκιάν, την οποία προσωπικός ελατρεύω κι εκτιμώ βαθυτάτα! Επίσεις συγχαίρω τις προγραμματικές τις δηλώσεις ως νυν υπουργού παιδείας κι εύχομαι τα καλύτερα!

λολιτα said...

νομιζω οτι η συκια εδωσε τον καλυτερο της εαυτο και ειπε αληθειες!

Είδωλο said...

Nαι... ναι
Δεν ξερω αν με ακουτε
Ναι?
Απο τα μαγευτικα τρικαλα τηλεφωνω...
Ναι με την ευρωπουλια θελω να παιξουμε...
Πως? Ενα νουμερακαι απο το 1-10?
μμμ Το 12!
Α ναι συγνωμη...
Το αυτοκινητο μπορω να παρω?
Εχετε κατι σε smart?
Πως?
Παρακαλω?
Επεσε η γραμμη?
Συγχαρητηρια για την εκπομπη σας.

Dr.Φλάντζας said...

...Ελα Λάκη...Ελά Λάκη!
...Την κάμεραν είς το 1!
...Κοντινόν! Χρεαζόμασθε κοντινόν!
...Την Υπουργό, Λάκη! Τραβα την Υπουργό!
...Οχι εμένα,ρε άχρηστε που σκαλίζω τους οφρυντικούς μου πόρους!
...Μακρινό είς το 2!
Είπα δύο ρε μπουμπούνα, οχι πλοίο!
...Το ίδιο ευχομαι κε δια την μάναν σου!
...Κούλα! Πού είναι η Κούλα; Να στρώση το τσουλούφιον μου που πετά!
...Λάκη! Σταμάτα τα τσιλιμπουρδίσματα με την κυρία Φωφώ κε δείξε το ντεκόρ!

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητόν κε φιλοθεάμον κοινό του Καναλιού ΤΗΛΕΜΠΟΥΦΟΣ:

Οπως ίσως διαπισθώσατε έχουμε εναν μικρόν εκνευρισμόν.

Σας βρίσκετω καμιάν Φλάντζσπιρίνη;
Dr.Φλάντζας

ΠΑΥΛΟΣ said...

Εξαίρετος η συνέντευξις, και ρεαλιστικό το ντεκόρ της εκπομπής σας.

Σούλα Γουόρχολ said...

Αγαπητέ Δόκτωρ, με ενθουσίασαν τόσον οι ερωτήσεις σας οπως π.χ. "συνεχίζετε να κάνετε «νιαουν νιαουν εις τα κεραμίδιαν», ώστε θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή για την επόμενη συνέντευξή σας. Νομίζω ότι κάθε σελέμπριτυ που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να απαντήσει στα εξαιρετικά ερωτημάτα σας.

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ Δόκτωρα,

Καταρχάς να σας συγχαρώ για τη συνέντευξη της συναδέλφου Υπουργού κυρίας Συκίας, η οποία με εντυπωσίασε με τις προγραμματικές της δηλώσεις. Μάλιστα να δηλώσω πως στα πλαίσια διυπουργικής συνεργασίας είμαι διατεθειμένη να σκεδιάσω μια σειρά με κίνκι λινζερί που να απευθύνεται αποκλειστικώς σε μαθητάς και να διανέμεται δωρεάν στην έναρξη του σκολικού έτους μαζί με τα βιβλία.

Στο μεταξύ -αν μου επιτρέπετε και εφόσον η κυρία Συκιά είναι ακόμη στο πλατώ- να ρωτήσω την κυρία συνάδελφο τί είναι αυτό που την εξιτάρει στον κύριο Βουλγαράκη γκομενικώς και δεν ανέφερε πιχί τον κύριο Βεργή ή τον Μητσοτάκη Τζούνιορ.

Ευχαριστώ πολύ.

sikia said...

αγαπημένη sousou delatroba, ο κύριος Βουλγαράκης είναι πιο αντρουά, και έχει μυς (κάνει και ράφτιγκ, είχε εμφανιστεί παλαιότερα και με την ολόσωμη εφαρμοστή φόρμα του σε κάποια εκπομπή λάιφ-στάιλ και ήτο πολύ χοτ). Για να μη σας πω για τη συνέντευξη του στο περιοδικό "Το πουλί μου και εγώ" όπου έδειξε πως ξέρει να είναι και του λιμανιού και του σιδηροδρομικού σταθμού.

Οι άλλοι κύριοι που αναφέρετε, είναι ντεκαβλέ!

xipasmenos said...

hello...this is xipaki calling from Athens

I would like to thank you for fabullous, marvellous, absolutely fucking splentid glorious interview of Ms Sykia..........

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητέ κύριε Παύλο:

Πραγματικά βάλαμε τα δυνατάν μας.

Βάλαμε λίγο τις φωνές στους ντεκοουρατεούρ αλλα τελικώς κάνανε καλήν δουλειά,
Dr.Φλάντζας

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητή κυρία Σούλα:

Ω μια σταρ της κλάσσις σας δεν χρειαζετω βιογραφικόν δια να σας πάρη κανείς συνέντευξιν.

Αναμενετε είς το ταχυδρομικόν σας περιστερόνα,
Dr.Φλάντζας

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητή Υπ.Ιματισμού κε Αισθητικής Καλλιέργειας:
Ολες οι δωρεές σας είναι ευπρόσδεχτες.

Τσάμπα να 'ναι κε ο,τι να' ναι,
Dr.Φλάντζας

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητή Υπουργού Πηδείας:

Καταρχήν σας ευχαρισθώ δια μιαν ακόμα φοράν που ήρθατε είς το ΤΗΛΕΜΠΟΥΦΟ κε συγνώμην δια τον οπερατέρ μας τον Λάκη δια τα κοντινά που έκανε στο μπούστο της κυρίας Φωφώς αντί να εστιάζη στο κομψό σας μωβ ταγιερ. Μαθαινει ακόμα το παιδί.

Το πουλί μου κε εγω απο μπορούμε να το προμηθευθούμε; (Το περιοδικό, οχι το πουλί),
Dr.Φλάντζας

Dr.Φλάντζας said...

Μαϊ ντιαρ Ξιπάκιον:

Θένκ γιου βερι ματς φρομ Τελεμπουφος τσανελ φορ γιορ ενθουσιαστικ κομεντ.

Στεη τιούν,
Dr.Φλάντζας

Anonymous said...

Άι εμ τιούνεντ το.
Και σεμνά διότι σας βλέπω!

BLUEPRINTS said...

επιτέλους μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης... με πολιτικές αιχμές, άποψη περί παιδείας, σεξ, μαγειρικής, σεξουαλικώς βοηθημάτων, όχι μπράβο σας για το επίπεδο που κρατήσατε

Katerina said...

Ένα αυτόγραφο, Γατούλα του Σεξ(TM)!