CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

10.12.07

H μάστιγα των τσέιν λέτερς

Φίλοι τηλεθεατές,

Καλημέρα σας από τους Άνω Τράχωνες και τη Σούλα Γουόρχολ.

Η μάστιγα των chain mails βρίσκεται στο στόχαστρο της σημερινής μας εκπομπής. Σίγουρα όλοι θα έχετε λάβει αλυσιδωτά μέιλ τα οποία σας προειδοποιούν ότι αν δεν τα στείλετε στους φίλους σας θα σας καεί το βίντεο, θα σας καταραστεί ο Άγιος Βαρσανούφιος, θα σας κόψει η μπεσαμέλ, θα σας χαλάσει η περμανάντ, θα καταρρεύσει το αυθαίρετό σας στο Νέο Βουτζά. Και το χειρότερο είναι ότι τώρα τελευταία κυκλοφορούν κάτι μπουρουχομέιλ που σας λένε ότι αν προωθήσετε αυτές τις αηδίες θα λάβετε ένα σωρό λεφτά από τη Microsoft (δεν θα πω τι θα λάβετε στην τελική γιατί θα εμπέσουμε στο νόμο περί ασέμνων). Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το ηλεκτρονικό μήνυμα του Βραχμαπούτρα Παχατουρίδη το οποίο έφερε στο φως ο δαιμόνιος ρεπόρτερ estarian. Ο Βραχαμαπούτρα ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε στην Καλαμάτα, από πατέρα Σιού και μάνα Πυγμαία και ότι όταν ήταν 2 μηνών φύτρωσε ένα βυζί στην αριστερή του ωμοπλάτη. Απειλεί δε ο αλητήριος συντάκτης τους ανύποπτους παραλήπτες ότι αν δεν προωθήσουν το ηλεκτρονικό αυτό μήνυμα θα κατέβει Όσιος Πατάπιος με δανεικό άρμα Προφήτη Ηλία που είναι και οικολογικό και καίει άχυρο, και θα τους ρίξει φριχτές κατάρες τις οποίες τρομάζω και μόνο να αναφέρω.

Πού είναι λοιπόν η δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος; Ως πότε κάτι επιτήδειοι σαν τον Βραχμαπούτρα Παχατουρίδη θα σκορπίζουν τον τρόμο; Πού είναι το κράτος και ο Βύρων Πολύδωρας;

Σούλα Γουόρχολ, από τους Άνω Τράχωνες για τον Τηλεμπούφο.

8 comments:

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητή κυρία Γουόρχολ:

Φοβούμαι πώς η κατάραν είναι κολητικήν κε αφορά όλους μας.
Πρίν εναν μήναν ελαβα ενα αντύτυπον απο το Πόλεμος κε Ειρήνη που με προεδοποιούσε πως ετσι κε δεν το αντέγραφα είς 15απλούν σε διάρκεια 2 ημερων με ξεραμένον στυλόν μπίκ κε χωρίς μπλάνκο κε το ταχυδρομούσα είς Μογκολίας θα με βρίσκανε μεγάλας συμφορας. Εγω, λόγικός άνθρωπος που είμαι το απέρυψα είς τον κάλαθο των αχρήστων.
Μιάν βδομαδα μετα ανακάλυψα πως το γάλα είς το ψυγείον μου είχε λήξη.

Δεν είνα να πάιζουμε με τας κατάρας,
Dr.Φλάντζας

Σούλα Γουόρχολ said...

Αγαπητέ δόκτωρ,
ως πρόεδρος της Τζατζουφιάς είναι καθήκον σας να καταργήσετε δια διατάγματος τις κατάρες και τα ληγμένα γάλατα.
ζήτω οι Αδερφοί Καραμαζώφ!

σούλα

So_Far said...

Καλά αυτά τα chain mails βγάζουν τρελό γέλιο, όπως και τα άλλα που λαβαίνεις από κάτι απίθανους τύπους από Νιγηρία που γράφουν για τα δεσμευμένα τους λεφτά στις τράπεζες.
Η απάτη σε όλο της το μεγαλείο.
Ένα mail που με έκανε να γελάσω πολύ, ήταν απο ρώσικο τσοντο-σαϊτ το οποίο το έλαβα πριν από λίγες μέρες και ξεκινούσε ως εξής:

"Τώρα που ήρθε η άνοιξη..."

... και τα λουλούδια ανθίζουν ( συμπληρώνω εγώ )

3 parties a day said...

Τα chain mails είναι πάντως πολύ καλύτερα από εκείνα τα παλιά chain letters, τότε που δεν είχαμε κομπιούτερ κι έπρεπε να γράψουμε 48 γράμματα με το χέρι, γιατί αλλιώς θα μας κοβόταν το πόδι, θα μας πέφταν τα μαλλιά κ.ο.κ. Τελικά καταλήγαμε με κομμένο χέρι :)

Σούλα Γουόρχολ said...

@so_far: εμένα πάλι δεν με τρομάζει ότι κάποιοι στέλνουν τα chain letters, αλλά ότι κάποιοι -και είναι πολλοί- τα παίρνουν στα σοβαρά.

Σούλα Γουόρχολ said...

3parties
τουλάχιστον σήμερα γλυτώνεις την ... τενοντίτιδα

3 parties a day said...

Σήμερα πάντως έλαβα ένα μέιλ (Bonanza notification), που με ενημερώνει ότι κέρδισα ένα εκατομμύριο δολλάρια και μια BMW. Μια που Bonanza λένε τη μία μου γάτα, λέω να στείλω αυτήν να τα πάρει. Τι λες;

Anonymous said...

Αγαπητή κυρία Σούλα,

Θα κάμω τη συνέντευξις του Μπάμπη του Ζαβού τσέην λέτερ με την απειλή πως αν οι κοσμικιαί φίλες μου δεν αμολήσουν τα ταχυδρομικά περιστέρια προς όλες τις κατευθύνσεις δεν θα ξανααστράψει μπαμποζαβικό φλας στη μούρη τους.

Φτου μου!
Σουσού