CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

3.12.07

Musiculcha by Sammanos

Αφιερωμένο στον δρ. γκαντεμιάς Donald Duck


Εντάξει καταλαβαίνω ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι λίγο πιο άτυχοι από άλλους αλλά μερικές φορές πραγματικά νομίζεις ότι μαζεύεται από πάνω σου η ατυχία όλου του κόσμου. Παραδείγματος χάριν ο Ντον παράτησε την Άλις και βγήκε από το σπίτι κοπανώντας την πόρτα πίσω του. Περπάτησε στο δρόμο χωρίς να κοιτάζει μπροστά ούτε πλάι και παραλίγο να τον χτυπήσει ένα ασθενοφόρο –αυτό δεν το θεώρησε ατυχία, ίσια-ίσα θα τον περιέθαλπαν και αμέσως. Εξάλλου μετά το κεράτωμα της Αλίκης όλη η ζωή του έμοιαζε με ατύχημα. Ξαφνικά ένας κεραυνός έσκισε τον ουρανό και ο Ντον κατάλαβε ότι θα βρέξει. Καθόλου περίεργο δεν του φάνηκε απλά αναρωτήθηκε τι σκατά συμβαίνει και συνέχεια βρέχει πάνω του. Γκαντεμιά! Πάντως δεν έδωσε και μεγάλη σημασία. Το σίγουρο είναι ότι συνέχισε να περπατά μέσα στη νύχτα μα όσο μούσκευε απ’ το νερό τόσο τον πότιζε η ανάμνηση και ο Ντον πήρε τηλέφωνο την Άλις και της είπε «δεν με νοιάζει με ποιους γυρνάς παλιοκαργιόλα, εγώ σ’ αγαπάω, σ’ αυτό το γαμωβασίλειο της γκαντεμοζωής μου είσαι η βασίλισσα μου». Η Αλις του είπε «κι εσύ παλιοαρχίδι, μου λείπεις ήδη, πάρε τον κώλο σου ξεκούνα, γύρνα σπίτι να με πάρεις αγκαλιά». Και επιτέλους ο Ντον χαμογέλασε. Αυτή η νύχτα άρχισε να μοιάζει φυσιολογική, είχαν εξαντληθεί τα προγνωστικά του δελτίου γκαντεμιάς. Ο Ντον ξεκίνησε να περπατά βιαστικά προς το σπίτι –αυτή τη φορά από το πεζοδρόμιο –τώρα που η Άλις τον είχε ξαναδεχτεί πίσω δεν ήταν η στιγμή να τον πατήσει κανένα αυτοκίνητο. Ένας κεραυνός έσκισε πάλι τον αέρα και μια βροντή έκανε να τρίξουν τα πλακάκια του πεζοδρομίου. Ο Ντον... Ωπς... δεν ήταν βροντή. Μια τύπισσα είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και έπεσε από τον πέμπτο στο κενό. Αυτό το μπαμ που ακούστηκε ήταν ο ήχος της καθώς έσκαγε στο έδαφος. Αν και έπεσε στα μαλακά. Πάνω στον Ντον. Που βρίσκονταν λιωμένος σαν χαλκομανία κάτω από το βάρος της υπέρβαρης κυρίας. Που σηκώθηκε και τον κοίταξε παράξενα. Μέσα σε μια μοβ βροχή...

4 comments:

αμμος said...

Αυτό έχει όντως συμβεί με 'εναν ογδοντάχρονο που αποφάσισε να αυτοκτονήσει και έπεσε πάνω σε έναν εικοσάρη.
Βαράς καλά και αυτή τη φορά!
Το τραγουδάκι του Prince δε φόρτωνε, έλεγξέ το. Φιλιά!

3 parties a day said...

Ξέρω κι εγώ μια γιαγιά που αποφάσισε ν' αυτοκτονήσει κι έσκασε πάνω στα τραπέζια ενός σουβλατζίδικου που ήταν από κάτω (εν ώρα αιχμής...)
Αυτοί οι ηλικιωμένοι, όλο προβλήματα δημιουργούν.

ΥΓ. Ωραίο το Purple rain...

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ κύριε Σαμμάνε μου,

Μιλάμε για πολλή γκαντεμιά. Πραγματικά, χαίρομαι που δεν παίξατε και το άζμα "Χτύπα κι άλλο". Δε θα το άντεχα.

Ωραίες οι μουσικές σας, ταιριάζουν με τη συννεφιά σήμερις,
Σουσού

Anonymous said...

Άμμε μου, εσύ δεν το ακούς, η 3 parties το ακούει, τι να πω, πιές κάτι, μπορεί να την ακούσεις κι εσύ (τη μουσική!)!

3 parties
βασικά ως εγωκεντρικό γουρούνι γράφω για προσωπική εμπειρία, όπου υπέρβαρη κυρία αποφάσισε να αυτοκτονήσει την ώρα που πέρναγα κάτω από το πεζοδρόμιό της και έσκασε μισό μέτρο μακριά μου (θα μπορούσα να είμαι εγώ η χαλκομανία κάτω της -είμαι και ασθενικό παιδάκι)!

Αγαπητή Σουσού
δεδομένης της κλασσικής παιδείας σας δεν είναι να απορώ που εκτιμάτε τις κλασσικές επιλογές μου. ΥΓ.
Σκόρδα και ξεματιάστρες πάντα στο πλάι σας και η δύναμη του γαλάζιου αζουλί μπίστρους να σας φέρνει πάντα τύχη!