CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

10.12.07

musicultcha by SammannoS

Αφιερωμένο στον
Σύλλογο Απελπισμένων Νεοελλήνων
Ασφαλισμένων στο Δημόσιο

Το μεγάλο θέμα του ασφαλιστικού φαίνεται να απασχολεί την κοινή γνώμη κι έτσι κανείς δε δίνει σημασία στο κομμάτι της υγείας που υγειαίνει άκρα τα τελευταία έτη και σφύζει από ζωή. Η προπαγάνδα τις αντιπολίτευσης δεν αφήνει να μαθευτεί το μεγάλο έργο της κυβέρνησης προς την εξυγίανση της κοινωνικής πρόνοιας με κινήσεις όπως:

Το κράτος προνόησε και απαγόρευσε δια ροπάλου σε όλους τους επισκέπτες να καπνίζουν έξω από τις πόρτες των νοσοκομείων, διότι αν πεθάνουν από κάπνισμα απ’ έξω θα πέσει το ποσοστό θανάτων από μέσα –και δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε την κάθε τριτοκοσμική χώρα να μας πάρει αυτή την πρωτιά και μαζί την επιχορήγηση της Ε.Ε για βελτίωση των ιδρυμάτων υγείας.

Όσον αφορά στο θέμα έλλειψης χώρου, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τα περιβόητα ράντσα με νέου τύπου νοσοκομειακές κλίνες που τις σπονσοράρει η χλωρίνη κλίνεξ σε συνεργασία με την Ξαπλώπουλος Ο.Ε –«έπιπλα, αλλαντικά και ότι βάλει ο νους σας»- και έχουν παραθυρόφυλλα ώστε μόλις σε κοιτάξουν οι γιατροί σε κλείνουν- πακέτο και σε στέλνουν σπίτι μέχρι να αναρρώσεις.

Τα ασφαλιστικά ταμεία αποφάσισαν να επενδύσουν στην ενίσχυση των εργαζομένων μαζών και στην εξολόθρευση των ανεπρόκοπων ηλικιωμένων που επιβαρύνουν το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας γι’ αυτό και από τη νέα χρονιά θα καλύπτουν πλέον τους ασφαλισμένους μόνο για σεξ και γλυκά και όχι για ινσουλίνες και αντιβιοτικά.

Δε θα σχολιάσουμε δε την πάρα πολύ καλή δουλειά της κυβέρνησης –και του Ευαγγελάτου και του Μάκη- στην πάταξη της λαίλαπας του φακελακίου (αμάν αυτό το πρόβλημα της γενικής υποκοριστικών): πλέον το φακελάκι έχει καταργηθεί από τα νοσοκομεία μας και οι θεράποντες ιατροί δέχονται φανερά και χωρίς μισόλογα ΜΟΝΟ μεγάλους φακέλους κατά προτίμηση με ομόλογα.

Μετά από αυτά νομίζω ότι την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να πάθεις καρδιακή προσβολή σκέψου το ξανά και αν τελικά δεις ότι δεν μπορείς να το αποφύγεις προσπάθησε τουλάχιστον να προσποιηθείς τον πεθαμένο –μια κηδεία θα σου έρθει φθηνότερα από την ανάρρωσή σου σε ελληνικο δημόσιο νοσοκομείο. Και έχε καλού κακού και μια ιδιωτική ασφάλιση βρε αδερφέ.

Άντε, χρόνια μας πολλά και με τις υγείες μας, μέρες που έρχονται!

Ήταν ένα κοινωνικό μήνυμα από τον ΤΗΛΕΜΠΟΥΦΟ
και την εκπομπή Μιουζικάλτσα

No comments: