CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

24.12.07

musicultcha by SammannoS


Aφιερώνεται στον σύλλογο "Φρικαντέλα"
(Μάγισσες και φίλοι μαγισσών που μισούν τα κάλαντα-
ειδικά αν σε ξυπνούν μετά από ξενύχτι)


Τα Χριστούγεννα είναι εκείνη η μέρα που τα υψηλόμισθα αστικά στρώματα εδώ στο Ελλάντα, δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένα χωρίς την Δέσποινα Βανδή ενώ οι άστεγοι στο Ριο ντε Τζανέιρο εύχονται “feliz navidad” και χορεύουν κάτω από το άγρυπνο μάτι του πελώριου Jesus στο βουνό παρακαλώντας για καλύτερες μέρες (you’d wish)!

Στην Αμερική τα παιδάκια χοροπηδάνε γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι rock stars διασκευάζουν τα ίδια τραγούδια και μετά μισιούνται –άγιες μέρες!- επειδή ο ένας πήρε τη θέση του άλλου στις πωλήσεις.

Στην Αγγλία όλοι συμπεριφέρονται όπως στο love actually και στο τέλος η αγάπη νικάει και τραγουδάνε το all I want for Christmas is you γύρω από το τζάκι αν και το καλύτερο στην Αγγλία εκείνες τις μέρες είναι η σφαγή των νηπίων ειδώλων στα charts.

Για στατιστικούς μονάχα λόγους θα πω ότι τα μόνα δυο συγκροτήματα που βρέθηκαν τρεις συνεχόμενες χρονιές στο No1 των U.K singles charts την εβδομάδα των Χριστουγέννων ήταν οι Beatles στα 60ς και οι Spice girls στα 90ς (ο σημερινός διαγωνισμός μας είναι "τι σχέση μπορεί να έχουν οι Beatles με τις Spice girls")!

Επίσης η μόνη γυναίκα καλλιτέχνης που μπήκε σε αυτά τα charts δεν ήταν λευκή αποικιοκράτισσα αλλά έγχρωμη Αμερικάνα («ξύπνησαν οι σκλάβοι Αντωνάκη μου») η οποία κατσικώθηκε στο No1 και δεν έλεγε να φύγει μέχρι τον Φεβρουάριο! Ναι, μιλάμε για την Whitney με το I will always love you (έλεος, τόσο σιρόπι, και τα μελομακάρονα θα πάθουν ζάχαρο)!

Σας ευχόμαστε χρόνια καλά, γλυκά σαν δίπλες και μεθυστικά σαν τεκίλες και μην ξεχνάτε ότι

την επόμενη Δευτέρα
το μιουζικάλτσα αποχαιρετά το παλιό χρόνο

με ένα μεγάλο παιχνίδοδιαγωνισμό
που θα κληθούν να συμμετάσχουν
ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι του Τηλεμπούφου
-και όσοι τηλεθεατές φυσικά το επιθυμούν!

Να είστε όλοι εδώ γιατί...

δεν είσαι cultcha αν δεν βλέπεις μιουζικάλτσα!

2 comments:

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητέ κύριε Σαμάνο:

Εκτός απο τον απο πάνω κύριον Σπάμ που παίρνει το αεροπλάνον κε ξεκουπμίζετω ολοι οι άλλοι θα δωσουμε το παρόν δια ενα καλύτερο μέλλον επι του παρελθόντως.

Να θυμηθώ να πάρω τα γαλόνια μου απο το καθαρηστήριον κε να γυαλίσω τα λούστρινα υποδήματα μου,
Dr.Φλάντζας

Anonymous said...

Ντόκτορα Φλάντζα
φορέστε καλύτερα και μπότες ιππασίας -ίσως καβαλήσωμεν και το καλάμι μου για να κάνουμε βόλτες στην χιονισμένη εξοχή!

Τα σέβη μου!