CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

29.2.08

Γιουροβιζιονικό μηδέν οκτώ

Τηλεμπουφίτες και τηλεμπουφίτισσαι,
Σήμερα είμαστε κοντά σας με ένα θέμα που θα μας συγκλονίσει για κανά τρίλεπτο και δέκα δεπτερόλεπτα. Απλά μου ήτο αδιανόητο ως λάτρη του ντιριντάχτα να μην κάμω μια εκπομβή για την επερχόμενη γιουροβίζιω. Όσοι δεν είδατε τον τελικό γιατί είχατε καλύτερα πράγματα να κάνετε δε χάσατε και τίποτα. Μπορείτε όμως για να γίνεται κουβέντα να πάρετε μια ιδέα από το περφόρμανς του Καλομοιρακίου, που εστέφη και νικήτρια της βραδυάς, κάμοντας κλικ επί της σχετικής ενδείξεως στην οθόνη σας.
Όπως παρατηρείτε, θα παραμείνω μια κυρία και δεν θα ηρχίσω το παιχνίδι με τις ομοιότητες και τις διαφορές με το στάηλινγκ της Παπαρίζου και συγκεκριμένα με το φόρεμα και τα μαλλιά. Όχι. Τέτοιες απρέπειες εγώ δεν τις κάμω, αφήνω τους στυλίσται να εκτίθενται.
Εμένα πάντοτες μου ήρεσκε το Καλομοιράκιο. Μάλιστα το έλεγα και με τον φίλο μου τον Λήο προ διετίας ότι θα ήταν άριστη επιλογή για τη Γιουροβίζιω. Ας πούμε η Καλομοίρα τραγουδάει στην ηγγλική σαν νέητιβ σπήκερ. Όχι σαν κάτι άλλους που δεν έχουν πάρει ούτε το λόουερ.* Αλλά, να, κάτι τέτοια σκέπτομαι και είμαι στο τσάκ να ρίψω το επίπεδο χαμηλότερα και από τον Νάξο.**
Επειδή το Καλομοιράκιο το αγαπώ κι έχει ένα σκέρτσο-νάζι-μπρίο-τσαχπινιά που -μα την Παναγία- δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, δύο συν μία παρατηρήσεις θα κάμω μόνο και την κάμω, διότι κινδυνεύω να ξεκατινιάσω.
1. Η σκιά τοις όμμασι: Λατρεμένε μακιγιέζ, πρόσεξε τη φουά προσέν η Καλομοίρα να μη βγει επί σκηνής σαν να χει πάθει βλεφαρόπτωση.***
2. Η ψείρα: Αγοράστε του κοριτσιού και ένα μικρόφωνο σαν αυτά που φορούν οι τηλεφωνήτριαι για να μπορεί να κινείται. Ο χορός είναι κατεξοχήν στην έκφραση και στα χέρια. Πώς να κινηθεί με σκέρτσο-νάζι-μπρίο-τσαχπινιά όταν πρέπει να τραγουδάει κρατώντας αυτό το ματσαφλάρι;
+1. Στο τσιφτετέλιο θέλει ένα ρεβίζιον η έναρξη.****
Καλή επιτυχία στο λατρεμένο Καλομοιράκιο!! Λόαντς οβ λακ εντ όοολ άουρ λάβ!!!!
*Ονόματα δεν λέμε, τραγουδισταί δεν θίγομε.
** Ονόματα λέμε, δημοσιογράφους δεν θίγομε, θίγομε διπλανές νήσους.
*** Ονόματα δεν λέμε, παρουσιασταί και πολιτικούς δεν θίγομε, κάμομε μόκο.
****Τηλεμπουφίτη, που και τώρα έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις πάτα κατευθείαν το δεύτερο λεπτό και εικοστό τρίτο δευτερόλεπτο.

5 comments:

mmexer said...

χαχαχα πολύ καλή ανάλυση:)

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ κύριε με το δύσκολο ονοματάκιο,

Μιλ μερσί περί το σκόλιο. Σας στέλλω κι εγώ με τη σειρά μου άνω κάτω τελεία και παρένθεσις που κλείνει.

Την καλήσπέρα μου,
Σουσού
Ερασιτέχνις γιουροβιζιονολόγα

dr.SeenG said...

Ε γεια σας... μια αφιέρωση θα ήθελα να κάνω... Α συγνώμη μπλογκ είναι? Και πολύ καλό μάλιστα.
Όσο για το Καλομοιράκιο... η Παγιατάκη είπε πως θα είναι μέσα στην πεντάδα... Εκτός αν μας ασκήσουν βέτο ;)
Πολύ πολύ καλημέρα σας :)

Sousou Delatroba said...

Αγαπητή κυρία Ντιτζιτάλ,
Να 'σθε καλά για το σπαμ, ήταν ό,τι χρειαζούμεθα!
Χαγκ κι από μας,
Σουσού


Αγαπητέ κύριε Παύλου,
Την Παγιατάκη δεν την παίρνομε πολύ σοβαρά καθώς το ποσοστό αποτυχίας στην πρόβλεψη αγγίζει το 30%. Πείτε μου τί είπε η Πατέρα και τότε μάλιστα. Θα πάω να ραφτώ για τον τελικό. ;)
Πολύ καλημέρα σας και σε σας!
Σουσού

Anonymous said...

Γειάσας τηλέμπούφε (αχχχαχαχχαχα! τι ωραίο ψευδόνυμο!πρωτότυπο!)ααχαχχαχχαχχααααχαχαχχαχ!πολύ ωραίο το κείμενό σας...πολύ ωραίο στο καλό σας με κάνατε και γέλασα μεσημεριάτικα!αχχαχχχχχαχαχ!καλά μη πώ τώρα για το χάλι της Γιουροβιζιών!...και για το πώς έχει καταντήσει ο διαγωνισμός αυτός τραγουδιού και ανάδειξης νέων ταλέντων...ή μάλλον πως τον έχουν καταντήσει μερικοί..μερικοί που κοιτάνε μόνο πως θα..'τσεπώσουν'όσο πιό πολλά μπορούν από κει μέσα..πολύυυυ χάλι..μπορώ να πώ ότι πολύυυυ λίγες συμμετοχές μου έχουν κάνει αυτό το θετικό 'κλικ΄΄που λένε τα τελευταία χρόνια που γίνεται ο διαγωνισμός αυτός..μία από αυτές ήταν της Σερβίας με τον Jeliko Yoksimovits αυτή ήταν μια συμμετοχή που μου άρεσε...μα πως είναι η Καλομοίρα (ξανά) υποψήφια;; εμένα χτές μου πε η μάνα μου ότι θα πάει ο Σάκης!δε πάει τελικά;;;...καλώς σας βρήκα,Αθανασία.